Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Χημεία και συγκέντρωση τα αίτια του... κακού

Διπλός ο αποκλεισμός των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα χάνμπολ για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και οι προπονητές έκαναν τον πρώτο απολογισμό.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, έκρινε πως υπήρξε θέμα συνοχής: « Δυστυχώς δεν είχαμε την απαιτούμενη χημεία στο συγκεκριμένο αγώνα. Τελείωσαν τώρα πια οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί εντός Ελλάδας»
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Στέλιος Υετίων εκτιμά πως ήταν θέμα αυτοσυγκέντρωσης: «Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν παγωμένοι χωρίς συγκέντρωση. Στο β΄ ημίχρονο που άλλαξαν τα πράγματα κερδίσαμε 19-12 (στο α ημίχρονο ήμασταν 17-6 προηγούνταν η Ταταμπάνια) εάν από την αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμα και νίκη. Η διοργάνωση ήταν πολύ καλή ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν 1000 φίλαθλοι. Η προσοχή μας τώρα στρέφεται το πρωτάθλημα Ελλάδος ξεκινώντας από τον αγώνα στην έδρα μας με τον Άρη Νικαίας. Δεν πρέπει να έχουμε την παραμικρή απώλεια μέχρι τις αρχές του δεύτερου γύρου. Αυτό θα το πετύχουμε με συγκέντρωση και αποφυγή λαθών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου