Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ...ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!


O Φοίβος Συκεών αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στον χώρο της χειροσφαίρισης διαθέτοντας πολυάριθμα τμήματα στις υποδομές, άρτια καταρτισμένους προπονητές και πολλές καταγεγραμμένες επιτυχίες στα πρωταθλήματα, έχοντας κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια τον σεβασμό και την εκτίμηση των ανθρώπων του χαντ μπολ.
Κατά την καλοκαιρινή περίοδο ο σύλλογος της συμπρωτεύουσας ενέταξε στο δυναμικό του τους: Νικολαΐδη Χρήστο (Άρης Θ), Νικολαΐδη Νίκο (Άρης Θ.), Θωμάς Χατζηπέτρου (Αερωπός Εδ.) Σαουλίδη Γιάννη (ΧΑΝΘ), Αγγελούδη Κώστα (ΧΑΝΘ), Παπαγεωργίου Γεώργιο (Θερμαικός), Πιτσιούνη Γιάννη (Απολλων Σταυρ.)
Από την άλλη αποχώρησαν οι: Πιστοφίδης, Πίτσιος Γαβριηλίδης αλλά και κάποιοι νεαροί αθλητές που δόθηκαν ως δανεικοί σε παρακείμενους συλλόγους .
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο e-handball.gr ο αρχηγός και παλιότερος παίκτης του Φοίβου Αποστόλος Κεχαγιάς τόνισε όπως η ομάδα βρίσκεται στην φάση του μονταρίσματος στα πλαίσια της οποία έχουν δοθεί φιλικές αναμετρήσεις με τον Δια Πολίχνης και Αρχέλαο Κατερίνης.
Η ως τώρα εικόνα από τις φιλικές αναμετρήσεις και η συμμετοχή των αθλητών στις προπονήσεις μας αφήνει αρκετά ικανοποιημένους και αποδεικνύουν ότι βρισκόμαστε σε καλό σημείο, καθώς απαίτηση του προπονητή Δημήτρη Μασλαρινού είναι η ομογενοποίηση και η σταθεροποίηση της απόδοση της ομάδας.
Ωστόσο ο αρχηγός του Φοίβου δεν έκρυψε τον προβληματισμό του τεχνικού τιμ και των ιθυνόντων του συλλόγου για τις εξελίξεις στο χαντ μπολ και για τον κίνδυνο οριστικής αναβολής των πρωταθλημάτων που θα οδηγήσει το χάντμπολ, σύμφωνα με τον ίδιο, σε μαρασμό.
Σε περίπτωση διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Α2, ο Φοίβος έχει θέσει ως στόχο την άνοδο στην Α1 και σύμφωνα με τις απόψεις του προέδρου Τάσου Κουμπίδη, είναι σε θέση να ανταποκριθούν όχι μόνο στις αγωνιστικές αλλά και στις οικονομικές απαιτήσεις της κατηγορίας, τηρουμένων των αναλογιών.
Βέβαια βασική προτεραιότητα για τον Φοίβο αποτελούν οι ηλικιακές κατηγορίες των αγοριών στις οποίες συμμετέχει η ομάδα με έναν μεγάλο αριθμό χειροσφαιριστών που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου, γι αυτό και οι προπονητές σε συνεννόηση με την διοικούσα αρχή προσπαθούν διαμορφώσουν συνθήκες κατάλληλες για τα παιδιά των εν λόγω κατηγοριών.
Κλείνοντας ο Αποστολος Κεχαγιάς ευχήθηκε καλή τύχη σε όλα τα σωματεία της χειροσφαίρισης καθώς θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την οικονομική δίνη που βιώνει η χώρα και θα πρέπει μέσα απ αυτήν να επιβιώσουν.
Απ τη μεριά τους ο Αριστερόχειρας ιντερ του Φοίβου Γιώργος Παρπούλας εξέφρασε την αισιοδοξία ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα που προέκυψε με την έναρξη των πρωταθλημάτων.
Επίσης χαρακτήρισε τον Φοίβο ως μια ομάδα συνόλου που λειτουργεί καλά τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και ότι όπως κάθε χρόνο υπάρχουν υψηλές προσδοκίες για την ομάδα που ενισχύθηκε και φέτος με καλούς και έμπειρους παίκτες που θα την βοηθήσουν να επιτύχει τον στόχο της.
Καλή αγωνιστική σεζόν σε όλους τους συλλόγους και κυρίως στον Αμύντα Αμυνταίου απ'όπου προέρχομαι και αποτελεί την ομάδα της καρδιάς μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου