Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ηττήθηκε από την Ταταμπάνια ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Την ήττα γνώρισε ο ΠΑΟΚ πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη από την Ουγγρική Ταταμπάνια για το Κύπελλο Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (EHF), με 23-27 κι έτσι ψαλιδίστηκαν σημαντικά οι ελπίδες πρόκρισης στον επόμενο γύρο. Ο ΠΑΟΚ, παρότι έδειξε πολλά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τις εμφανίσεις του στο Ελληνικό πρωτάθλημα δεν κατάφερε και πάλι να χαμογελάσει και έχασε και το τέταρτο επίσημο φετινό παιχνίδι του. Με τη σημερινή του ήττα, η Ταταμπάνια είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί στην ρεβάνς, που θα γίνει την επόμενη Κυριακή στην Ουγγαρία. Ο «δικέφαλος» βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ τους Ούγγρους από το 9΄ όταν οι δύο ομάδες ήταν για τελευταία ισόπαλες (4-4), αλλά έφερε το ματς στα ίσια στο 45΄ (20-20). Εκεί δεν είχε καθαρό μυαλό και έδωσε την δυνατότητα στους Μαγυάρους να ξεφύγουν και πάλι και να πάρουν ουσιαστικά σκορ πρόκρισης...
Συνθέσεις-Δηλώσεις
Δεκάλεπτα: 4-4, 6-8, 10-13 (ημ) 17-18, 21-22, 23-27
ΠΑΟΚ : Κνέζεβιτς, Τσακίρης 7, Αγγελόφσκι 4, Μισυρλής 3, Αποστολίδης Β, Παλάσκας 1, Πίτσιος 1, Σεβαστίδης 1, Σεϊρεκίδης, Γουργούμης, Σαουλίδης, , Κοκκώνης 4, , Αποστολίδης Π 2, Πετρίδης, Τάτσης, Κεσίδης.
ΤΑΤΑΜΠΑΝΙΑ : Μπάρτουζ, Χαρσάνι 10, Κάνιο 3, Ρεντέι 4, Ντένες 2, Πορντάν 2, Ίβανσιτς 2, Ίβο 2, Λέλε 1,Σάμπο Γκ. 1, Παστόρ, Σάμπο Τ., Κουν, Σζέντε, Κότσις, Τάκατς.
Διαιτητές Καβέτσνικοβ/Πλοτνίκοβ (Ρωσία)
Δίλεπτες 4/5. Πέναλτυ 3/3, 7/7
Σ, Υετίων: «Θα μπορούσα να είμαι ευχαριστημένος από την αγωνιστικότητα των παικτών μου, που αν την είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα θα είχαμε άλλα αποτελέσματα. Ωστόσο όταν χάνεις δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος. Σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας από το ξεκίνημα της σεζόν, αλλά κάποια λάθη μας στέρησαν τη δυνατότητα να πάρουμε τη νίκη, γιατί η Ταταμπάνια είναι μία έμπειρη ομάδα, προέρχεται από μία μεγάλη σχολή και τα εκμεταλλεύτηκε»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου