Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΚΑ

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με τον Δούκα. Είναι το 4ο συνεχόμενο ντέρμπι για τον Διομήδη και ίσως το δυσκολότερο απέναντι στην εξίσου φορμαρισμένη ομάδα των Εκπαιδευτηρίων. Δούκας και Διομήδης φιγουράρουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας γεγονός που προσδίδει μια άγρια ομορφιά στην μάχη του Σαββάτου. Η ομάδα του ΑΣΕΔ έχει ξεκινήσει με τρεις νίκες στο πρωτάθλημα (Κύδων, ΠΑΟΚ και ΧΑΝΘ) δείχνοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι θα αποτελέσει βασικό πρωταγωνιστή της φετινής Α1.
Η δυσκολία του Σαββατιάτικου αγώνα είναι δεδομένη όμως τα παλικάρια του Μίμη είναι αποφασισμένα και έτοιμα να δώσουν ακόμα μια μάχη. Αυτό αποδεικνύει η καθημερινή προσπάθεια στις προπονήσεις. Απόλυτα προσγειωμένοι (οι πρόσφατες μεγάλες νίκες αποτελούν παρελθόν στο μυαλό τους) και συνειδητοποιημένοι ετοιμάζονται παλέψουν και να βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο τους εαυτό.
Το έχουμε ξανατονίσει και στο παρελθόν, το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει, άλλωστε μια ήττα στο Δαις είναι πάντα εντός προγράμματος, το ζητούμενο είναι να βλέπουμε την ομάδα που γουστάρουμε, μια ομάδα που να ματώνει την φανέλα, μια ομάδα που να μάχεται μέχρι το τελευταίο λεπτό. Τα παιδιά φέτος το έχουν αποδείξει και είμαστε σίγουροι ότι θα το επαναλάβουν και το Σάββατο.
Επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στον Σαββατιάτικο αγώνα, τους ενημερώνουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17:00. Αν και έχουν περάσει μόλις τρεις αγωνιστικές η ομάδα αυτή κατάφερε να αγαπηθεί από πολύ κόσμο ο οποίος θέλει να την ακολουθεί και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου