Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Καλό ταξίδι Αποστόλη

Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το τροχαίο στη Χαλκιδική που πήρε τον Αλέξη Τομπουλίδη του ΒΑΟ και ξέχασα το σοκ που σου προκαλεί η είδηση του χαμού ενός ανθρώπου με τον οποίο ίδρωσες και κοντραρίστηκες στα γήπεδα του χάντμπολ στις ρομαντικές εκείνες εποχές του αθλήματος. 
Αυτή τη φορά δεν ήταν αντίπαλος όπως ο Αλέξης αλλά συμπαίκτης, συμφοιτητής και φίλος με τον οποίο ταξιδέψαμε σε αποστολές μαζί, ιδρώσαμε σε προπονήσεις και όταν έφυγε για μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία μου εμπιστεύτηκε το μεράκι του -την παιδική ομάδα του Τρίτωνα- για να μη χαθεί ο κόπος του. Ήταν στη αυλή του 3ου Γυμνασίου πίσω από το τούρκικο προξενείο που αποχαιρέτησε τους αθλητές του και εγώ είδα στα μάτια τους την αγάπη για τον προπονητή τους. 
Καλό ταξίδι Αποστόλη και εγώ θα έχω την εικόνα σου από αυτή τη φωτογραφία του 1984 στη Δράμα με τον Τρίτωνα του Ζάκα σε μια ομάδα με τέσσερις διεθνείς, αρχηγός εσύ τέρμα δεξιά γιατί ο Θανάσης ξεχώριζε πρώτα απ' όλα την ποιότητα στους χαρακτήρες.
Αναδημοσίευση από το site της ΟΧΕ.
ΘΡΗΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΚΡΕΖΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
Η οικογένεια του χάντμπολ θρηνεί για την απώλεια του Απόστολου Γκρέζιος 48 ετών διδάσκοντος στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών και της συζύγου του Μαρούλας Γεωργιάδου 47 ετών Καθηγήτριας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Δράμα, το ζεύγος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα χθες Δευτέρα πρωί στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Σερρών Θεσσαλονίκης στο Στρυμονικό σε μετωπική σύγκρουση του αυτοκινήτου τους με άλλο όχημα. Ο Απόστολος Γκρέζιος έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Προσέφερε παλαιότερα τις υπηρεσίες του και στην Ομοσπονδία Χάντμπολ ως προπονητής των Πυρήνων. Το ζεύγος Γκρέζιου άφησε τρία παιδιά. Η κηδεία τους θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 4.00 μ.μ. στη Χαραυγή Λάρισας στον ιερό ναό Αγίας Σοφίας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΧΕ με ανακοίνωσή του απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια των εκλιπόντων.
Ο Καθηγητής Προπονητικής του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης Χρήστος Κοτζαμανίδης δήλωσε: «΄Ηταν ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αγαπημένος φοιτητής. ΄Εκανε πολύ καλές μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία. Ας είναι αναπαυμένες οι ψυχές εκείνου και της συζύγου του. Θα τους θυμόμαστε πάντα».
Ο παλιός διεθνής παίκτης και σήμερα προπονητής Κώστας Αλεξιάδης δήλωσε: «Είμαι συντετριμμένος για την απώλεια του Απόστολου Γκρέζιου και της συζύγου του. Ο Γκρέζιος υπηρέτησε ως διδάσκων το Τ.Ε.Φ.Α.Α. Σερρών στη χειροσφαίριση και προσέφερε πάρα πολλά. Τους « φάγανε» οι μετακινήσεις που τρέχανε από το σπίτι τους στη Λάρισα σε Σέρρες και Δράμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου