Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΖΩΝΤΑΝΗ ΔΙΑΚΤΥΑΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ TΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το ρουμάνικο κανάλι «Digi SPORT 1» και από τοSΤΑR Kεντρικής Ελλάδας.
Ο αγώνας επίσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω INTERNET σε συνεργασία με το SΤΑRKεντρικής Ελλάδας με live streaming .
Σημειώνεται πως μετά την επιτυχία των μεταδόσεων των αγώνων μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ της Εθνικής ομάδας των Νέων κατά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι η πρώτη φορά που γίνεται με μέριμνα και συνεργασία της ΟΧΕ μετάδοση αγώνα της Εθνικής Γυναικών σε ζωντανή δικτυακή μετάδοση (live streaming).
Η ΟΧΕ, στοχεύει να αναπτύξει την τακτική αυτή μετάδοσης και για άλλους αγώνες στο άμεσο μέλλον.
Σχετικά ο Πρόεδρος της ΟΧΕ Σίμος Λαζαρίδης τόνισε :
«Παρά τις δύσκολες εποχές που διανύουμε η ΟΧΕ προσπαθεί με κάθε τρόπο να προβάλει το άθλημα και να δώσει τη δυνατότητα σε όσο γίνεται μεγαλύτερο αριθμό φιλάθλων του γυναικείου χάντμπολ και του χάντμπολ γενικότερα, να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Ευχαριστούμε το κανάλι Star Kεντρικής Ελλάδας, και ιδιαίτερα τον κο Γ. Σιμόπουλο Διευθύνων Σύμβουλο και Γενικό Διευθυντή του σταθμού, για την διάθεση των συχνοτήτων και των ιστοσελίδων του καναλιού, και ευελπιστούμε να ευοδώσει η προσπάθεια που θα ξεκινήσουμε, ώστε να μεταδίδονται όσο περισσότεροι αγώνες γίνεται μέσω ιντερνετ και να αξιοποιούμε τις νέες τεχνολογίες φέρνοντας το άθλημα πιο κοντά στον κόσμο»
**Toν αγώνα μπορείτε να τον δείτε ζωντανά από το site της OXE www.handball.org.gr ή στο site του STAR Κεντρικής Ελλάδας webtv.lamiastar.gr
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ο Σ. Παλαμάς δήλωσε: « Οι αθλήτριες της εθνικής ανταπεξήλθαν απέναντι στο συγκρότημα της Σερβίας και μπροστά σε 5.000 κόσμο που κατέκλισαν το γήπεδο. Οι αθλήτριες έδωσαν το εκατόν δέκα των ικανοτήτων τους .Οι υπεύθυνοι της Σερβικής ομοσπονδίας συνεχάρησαν τις αθλήτριες διότι συνέβαλλαν στο να γίνει ένας ωραίος αγώνας και να εγκαινιαστεί με αυτό τον τρόπο το στάδιο του Καίρ (το οποίο θα φιλοξενήσει το Πανευρωπαϊκό των Ανδρών τον Ιανουάριο του 2012). Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσομε το φαβορί του ομίλου, τη Ρουμανία. Στην ομάδα αυτή οι 9 αθλήτριες ανήκουν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Ρουμανίας και οι υπόλοιπες παίζουν σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Όσο για εμάς υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών ενώ θα μας βοηθήσει και η Νάνσυ Στρατάκη που αύριο θα ενισχύσει με την αγωνιστική παρουσία της την ομάδα.»
Ο Σπύρος Κουτσούπης μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και αρχηγός της αποστολής δήλωσε:
«Βάσει των δεδομένων η ομάδα ήταν πειθαρχημένη. Είχαμε λίγες επιλογές ενώ κάποιες αθλήτριες είχαν επιφορτιστεί μεγαλύτερο βάρος. Πριν τον αγώνα τους είπαμε πως πρέπει να τμήσουν την φανέλα τους και τον εαυτό τους για αυτό στο τέλος του αγώνα τους δώσαμε συγχαρητήρια για την καλή εμφάνισή τους. Αύριο έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη Ρουμανια, που είναι ένα μεγαθήριο του παγκοσμίου χάντμπολ. Πιστεύω πως οι Ελληνίδες αθλήτριες θα κάνουν το καθήκον τους»
Λαμπρίνα Τσακάλου: «Η Σερβία βρίσκεται σε ένα επίπεδο υψηλότερο από το δικό μας. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Η Ρουμανία είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στο παγκόσμιο στερέωμα τα πράγματα είναι εξίσου δύσκολα και μάλιστα και δυσκολότερα. πάμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να εκπροσωπήσουμε τα ελληνικά χρώματα
Νάνσυ Στρατάκη: « Δεν ήμουν στο πρώτο παιχνίδι τα πράγματα ήταν δύσκολα με τη Σερβία. Η ομάδα έπαιξε όμως με ψυχή. Όσο για αύριο ο προπονητής, μας λέει να παίξουμε με πάθος και να εφαρμόσουμε αυτά που έχουμε μάθει»
Φραγκούλα Παπανικολάου: «Είμαστε ευχαριστημένες γιατί απέναντι στην τόσο σημαντική αυτή ομάδα δείξαμε χαρακτήρα και χωρίς προετοιμασία. Στο αυριανό παιχνίδι ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Είμαστε πολύ δεμένες μεταξύ μας. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τη δουλειά που έχουμε κάνει στα σωματεία μας επιδιώκοντας να δώσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα της εθνικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου