Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Στη Σερβία η εθνική γυναικών

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών αναχωρεί την Τρίτη (18/10) για το Νις της Σερβίας για το παιχνίδι ανάμεσα στα δύο εθνικά συγκροτήματα για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012, που θα γίνει την επομένη στις εφτά το απόγευμα.
Οι διεθνείς παίκτριες από την Παρασκευή (14/10) προετοιμάστηκαν στον Κολινδρό και εκεί είχε την ευκαιρία να τις επισκεφθεί ο πρόεδρος της ΟΧΕ. Μίλτος Λαζαρίδης.

«Έχουμε επίγνωση των πραγμάτων αλλά ζητάμε από τα κορίτσια να κάνουν το καθήκον τους να τα δώσουν όλα στον αγώνα. Διαπίστωσα πως έχουν ζήλο και διάθεση να κάνουν το καλύτερο και στα δυο παιχνίδια».
Στη Σερβία δεν θα ταξιδέψει η αρχηγός της Ορμής, Νάνσυ Στρατάκη, λόγω εξετάσεων στο Πανεπιστήμιο
Ο τεχνικός της εθνικής ομάδας Σάκης Παλαμάς επέλεξε δεκαέξι παίκτριες για τον αγώνα με τη Σερβία.
 Είναι οι εξής: Ζαχάρω Κοτσαμποικίδου (Νέα Ιωνία), Λαμπρινή Τσακάλου (Νέα Ιωνία), Φραγκούλα Παπανικολάου (Νέα Ιωνία), Νικολέτα Μαυρογεώργη (Νέα Ιωνία), Ζαφείρα Μαυρογεώργη (Νέα Ιωνία), Αριάδνη Μασμανίδου (Νέα Ιωνία), Κατερίνα Βαφειάδου (Ορμή Λουξ), Ειρήνη Παπάζογλου (Ορμή Λουξ), Χριστίνα Ανθίτση (Ορμή Λουξ), Ελένη Ευαγγελίδου (Ορμή Λουξ), Πανδώρα Κορρά (Εθνικός Κοζάνης), Κασσάνδρα Χοτοκουρίδου (Παναθλητικός), Βάγια Μπαλάφα (Αναγέννηση Αρτας), Ελισάβετ Μαστάκα (Πρωτοπόροι), Σοφία Δημητρίου (Πρωτοπόροι), Μάρθα Λογδανίνου (ΠΑΟΚ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου