Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Σφράγισε» την πρόκριση η Ορμή

Την πρόκριση στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων πήρε σήμερα η Ορμή Λουξ, μετά και την δεύτερη επικράτησή της επί της ελβετικής LK ZugHandball, αυτή τη φορά με 26-28.
Οι λέαινες παρουσίασαν ένα μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να προηγηθεί η ελβετική ομάδα με 17-13. Παίζοντας ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν και ανέτρεψαν της εις βάρος τους κατάσταση, αντιμετωπίζοντας και την πολύ εχθρική διαιτησία των Ιταλών Scevola και Alperan, οι οποίοι απέβαλαν την Στρατάκη με 3η δίλεπτη στο 26:43, την ώρα που ανέχονταν το πολύ σκληρό παιχνίδι των ελβετίδων.
Η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου Κυπελλούχων θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11 Οκτωβρίου στη Βιέννη.
Συνθέσεις - Δηλώσεις
Ο πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Κόγκας, δήλωσε: «Θέλω να συγχαρώ τα κορίτσια της ομάδας μου και τον προπονητή, γιατί ξεπέρασαν γρήγορα τις άτυχες στιγμές του Champions League, που λόγω τραυματισμών δεν καταφέραμε να προκριθούμε. Σήμερα έπαιξαν με ψυχή στο δεύτερο κυρίως ημίχρονο, έχοντας γενικά να αντιμετωπίσουν μια εχθρική διαιτησία, η οποία ανεχόταν το πολύ σκληρό παιχνίδι της ελβετικής ομάδας και απέβαλαν εντελώς άδικα και αδικαιολόγητα με 3 δίλεπτες την Στρατάκη. Υπάρχει μία δύσκολη συνέχεια στα ευρωπαϊκά κύπελλα, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό. Είμαι χαρούμενος γιατί και οι 15 αθλήτριες της ομάδας μου είναι ετοιμοπόλεμες, απόδειξη η παρθενική εμφάνιση της 15χρονης τερματοφύλακα Βίκυς Κασάπη, η οποία απέκρουσε πέναλντι.»
LK ZUG HANDBALL (Stutz): Krstic, Ravlic 2, Walti, Hasler- Petrig 9, Schifferle 1, Cavallari 5, Leuppi 1, Varela, Scherer 1, Masset , Hoenig, Notzli 3, Ineichen, Schwanger 2, Oberli 2.
ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ (Τσουρλέφσκι): Σεμεντσένκο, Καλασνίκοβα, Παπαδοπούλου, Καράγιωργα 1, Ευαγγελίδου, Στράτου 6, Ζιλινσκάιτε 2, Ανθίτση , Νιπαραβιτσιένε 6, Παπάζογλου , Στανκούτε 4, Πένεφ 4, Κασάπη, Βαφειάδου 3, Στρατάκη 2.
Δίλεπτα: 4- 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου