Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Με νίκες τα φαβορί στο Champions league ανδρών

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.com
Ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με μια μικρή έκπληξη στην Πολωνία, όπου η Veszprem νίκησε την Kielce με 29:25, ενώ ισόπαλο ήρθε το παιχνίδι στη Ρωσία, μεταξύ Chekhovski και Fuchse Βερολίνου με 31:31. Κίελο, Ατλέτικο Μαδρίτης και Μονπελιέ δικαιολόγησαν τον τίτλο του φαβορί. Πιο συγκεκριμένα:
Wisla 30-29 Constanta : Η Wisla αν και ήταν το φαβορί στο παιχνίδι με την Κονστάντζα κατάφερε να κερδίσει με 30:29, ενώ βρισκόταν πίσω στο ημίχρονο με 15:13.
Barcelona 28:25 Chambery : Οι πρωταθλητές Ευρώπης βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 16:13, αλλά στο δεύτερο έδειξαν τη δύναμή τους και με επιμέρους σκορ 15:09, έφτασαν άνετα στη νίκη.
Παρτιζάν 25:31 AG Kobenhavn : Η Παρτιζάν άντεξε μέχρι το 25΄ του πρώτου ημιχρόνου το οποίο έκλεισε με τους Δανούς να προηγούνται με 4 γκολ. Έτσι κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τους Δανούς να φτάνουν στην πρώτη τους νίκη.
Metalurg 28:23 Cimos Koper : Η Metalurg με μια φανταστική απόδοση στο πρώτο ημίχρονο όπου προηγήθηκε με 15:07, επικράτησε σχετικά άνετα της Cimos παρά την προσπάθεια των Σλοβένων στο 2ο ημίχρονο.
Bosna 23:33 Kadetten : Bosna κατάφερε να κρατήσει μακριά την Kadetten στο πρώτο ημίχρονο, όταν και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ισόπαλο σκορ, αλλά στο 2ο ημίχρονο η Kadetten ήταν κυρίαρχη και με ένα επιμέρους 19:09, είχε ένα ευχάριστο απόγευμα.
Kielce 25:29 Veszprem : Η Veszprem αιφνιδίασε τους Πολωνούς που ήταν το φαβορί, πηγαίνοντας με μια διαφορά 7 γκολ στα αποδυτήρια (17:10) στο ημίχρονο. που στάθηκε αρκετή για να τους δώσει τη νίκη.
Chekhovski Medvedi 31:31 Fuchse : Στο πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αυτού του γύρου, Fuchse και Medvedi μοιράστηκαν τους βαθμούς σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, στο οποίο οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο.
Bjerringbro-Silkeborg 27:30 BM Ατλέτικο Μαδρίτης : Για μια στιγμή οι Δανοί πίστεψαν ότι μπορούν να κάνουν την έκπληξη, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με προβάδισμα ενός γκολ διαφορά, 16:15, αλλά στο 2ο ημίχρονο Ατλέτικο έδειξε τη δύναμή της και με ένα επιμέρους 15:11, κέρδισε το παιχνίδι.
Μονπελιέ 38:34 Ademar Leon : Το υψηλότερο σκορ σε αυτή αγωνιστική, με 72 γκολ συνολικά. Η Μονπελιέ δικαιολόγησε τον τίτλο του φαβορί.
Szeged 26:38 THW Kiel : Η Kiel δεν κυριαρχεί μόνο στη Bundesliga, αλλά και στην πρεμιέρα της στο Champions League ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Με μια σαρωτική εμφάνιση, νίκησε την Pick Szeged στην Ουγγαρία με 38:26, δείχνοντας την αποφασιστικότητά τους να συμμετάσχουν στο Final Four αυτή τη σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου