Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

«Περιμένουμε την στήριξη του κόσμου»


Ο Δημήτρης Καφφάτος μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Λάιον και ζήτησε την στήριξη του κόσμου.
Με στόχο τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα για πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (18:00) η ΑΕΚ την Ολλανδική Λάιονς.
Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Δημήτρης Καφφάτος, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και η συμμετοχή του θεωρείται αμφίβολη, αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση: «Είναι πρόκληση για εμάς αυτό το παιχνίδι. Έχουμε δουλέψει με βάση το σχεδιασμό του προπονητή μας Γιάννη Αρβανίτη. Η αντίπαλη ομάδα είναι νεανική. Είναι βατή ομάδα.
Αγωνιζόμαστε σε ένα μεγάλο γήπεδο στο Λαύριο. Περιμένουμε την ολόθερμη στήριξη των φιλάθλων. Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα στην Ευρώπη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί. Μπορούμε να το πετύχουμε και να συνεχίσουμε τις πολύ καλές εμφανίσεις μας στην Ευρώπη όπως και πέρυσι. Προσωπικά έχω ένα πρόβλημα στο γόνατο θα είμαι όμως στον πάγκο στη διάθεση του προπονητή μου ώστε να βοηθήσω».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Λαυρίου και διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Πάβελ και Στέϊτ από την Ρουμανία, ενώ delegate θα είναι ο Γκρίμα από τη (Μάλτα).
Ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για τις 15 Οκτωβρίου στην Ολλανδία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου