Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

"Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό"

Πηγή: http://olapaok.gr
Στην καλή απόδοση των παικτών του για την νίκη επί του Άρη Νίκαιας στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής του ΠΑΟΚ ο Στέλιος Υετίων.

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την απόδοση των παικτών του στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Άρη Νίκαιας εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο olaPAOK ο Στέλιος Υετίων. Ο προπονητής του "Δικεφάλου" είπε πως οι παίκτες του ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τονίζοντας παράλληλα πως η σημερινή νίκη θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για την σημερινή νίκη: "Ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον σκοπό μας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και με σωστές επιλογές στην επίθεση καταφέραμε και πήραμε την νίκη. Τρέξαμε στο παιχνίδι και είχαμε σωστές επιλογές. Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έτσι κερδίσαμε. Η νίκη αυτή θα μας ξεμπλοκάρει, θα βοηθήσει και ψυχολογικά την ομάδα για την συνέχεια."
Για το τι είχε ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αρη Νίκαιας που δεν είχε στους προηγούμενους αγώνες: "Δεν ξεχάσαμε το χάντμπολ που ξέραμε. Οι ομάδες που έχουμε παίξει μέχρι τώρα είναι δυνατές και πολύ οργανωμένες. Οι ήττες κατά την γνώμη μου ήρθαν από μεμονωμένες στιγμές αδράνειας κυρίως στην άμυνα και σε φάσεις που δεν ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Κάτι που φυσικά δεν κάναμε σήμερα."
Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: "Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό. Υπάρχει η διακοπή και αυτό θα μας βοηθήσει να κάνουμε μια μίνι προετοιμασία. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε αήττητοι τον πρώτο γύρο ώστε στα ντέρμπι που ακολουθούν στο δεύτερο γύρο να είμαστε κοντά βαθμολογικά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου