Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Γαλλική Διημερίδα Χειροσφαίρισης 05 & 06/11/2011 στην Αθήνα

Πηγή: http://handballteam.blogspot.com

Tο ΔΣ του Συνδέσμου Προπονητών Χειροσφαίρισης Ελλάδας (ΣΥ.Π.Χ.Ε.), μετά από τις επαφές που έγιναν στο Διεθνές Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζει την συνεργασία των Ελλήνων προπονητών με τους Γάλλους συναδέλφους τους με την διοργάνωση Γαλλικής Διημερίδας Χειροσφαίρισης στις 05 & 06 Νοεμβρίου 2011. Θα μιλήσει ο Επιστημονικός υπεύθυνος ανάπτυξης της Γαλλικής ομοσπονδίας Guy Petitgirard. Η Διημερίδα γίνεται σε συνεργασία με την Ο.Χ.Ε. και την ΕΑΠ-ΟΧΕ στα πλαίσια των φιλικών συναντήσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με την Τυνησία.
Στης 06 Νοεμβρίου 2011 στο Στάδιο Βύρωνα, ο ΣΥ.Π.Χ.Ε. θα διοργανώσει Τουρνουά Παλαιμάχων σε συνεργασία με τον σύλλογο παλαιμάχων Βύρωνα και την Αναγέννηση Βύρωνα, στη μνήμη του πρώην Προέδρου Δ. Δημητριάδη.
Επίσης ενημερώνει τους προπονητές ότι, είναι έτοιμα τα 3α DVD του Διεθνούς Συνεδρίου προπονητών που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 29-31/07/2011. Το κόστος είναι;
10 € για τους συμμετέχοντες στο Συνέδριο και
20 € για τους μη συμμετέχοντες στο ΣυνέδριοΘα θέλαμε ακόμα να ευχαριστήσουμε τον πρόεδρο και το ΔΣ της Ο.Χ.Ε. για την ευγενική χορηγία 100 DVD με τους αγώνες του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Νέων που έγινε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη. Τα DVD παρέλαβε ο ταμίας του ΣΥ.Π.Χ.Ε. Π. Ιατρούδης από τον Δ/ντή της ΟΧΕ κ. Καρανάσσο Γιάννη τον οποίο ευχαριστούμε για τις διευκολύνσεις που παρέχει στο σύνδεσμό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου