Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Δύσκολο έργο για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ


ΑΕΚ και ΠΑΟΚ καλούνται να πάρουν τη ρεβάνς στις ευρωπαϊκές τους ήττες από Lions και Ταταμπάνια αντίστοιχα.
Το Σάββατο συνεχίζονται οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει στην πόλη Χέλεεν τη Lions, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας. Η «Ένωση» καλείται να πετύχει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να προκριθεί στην επόμενη φάση, μετά την ήττα της με 27-25 στο Λαύριο.
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, δήλωσε για τη ρεβάνς: «Προπονούμαστε σκληρά και ετοιμαζόμαστε για την πρόκριση, την οποία θα διεκδικήσουμε. Το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και όλοι θέλουν να αντιστρέψουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να περάσουμε στον επόμενο γύρο».
Για την ίδια διοργάνωση, ακόμα δυσκολότερο έργο θα έχει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κυνηγάει το θαύμα την Κυριακή (16/10) στην Ουγγαρία απέναντι στην Ταταμπάνια, στον επαναληπτικό της ήττας του με 27-23 στη Μίκρα.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στέλιος Υετίων, δήλωσε: «Εμείς θέλουμε κατά πρώτο λόγο να διεκδικήσουμε τη νίκη και ως επόμενο στόχο έχουμε την πρόκριση. Αποδείχθηκε πως η ουγγρική ομάδα δεν είναι άτρωτη. Κάποια λάθη και κάποια αδράνεια δική μας έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Δείξαμε σε αυτό το παιχνίδι πως έχουμε βελτιωθεί. Το ηθικό των παικτών ανεβαίνει και θέλουν όλοι να πετύχουμε σε αυτό το παιχνίδι. Χρειαζόμαστε οπωσδήποτε μία νίκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για να βρούμε και πάλι το δρόμο μας και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου