Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Επιχείρηση Δούκας για τον ΠΑΟΚ

Πηγή: olaPAOK.gr
Στην έδρα του Δούκα δοκιμάζεται το Σάββατο (1/10, 17.00) η ομάδα χάντμπολ του "Δικεφάλου" για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Υετίων στο olaPAOK.gr: "Θέλει πολύ προσοχή το παιχνίδι"

Πλήρης ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει το Σάββατο (1/10, 17.00) να κατακτήσει στην έδρα του Δούκα την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Υετίων, είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να τίθενται στην διάθεσή του πριν το κρίσιμο ματς με την αθηναϊκή ομάδα και έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του χωρίς... πονοκεφάλους.
 Η αποστολή του "Δικεφάλου" αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής (30/9) για την Αθήνα.
"Ο Δούκας είναι μια ομάδα που ξέρει καλύτερο χάντμπολ από την ΑΕΚ, απλώς η ΑΕΚ έχει καλύτερες μονάδες", τόνισε στο olaPAOK.gr ο προπονητής του "Δικεφάλου" και συνέχισε επισημαίνοντας: "Εμείς αφήσαμε από την περασμένη Δευτέρα πίσω μας την ήττα από την ΑΕΚ και συγκεντρωθήκαμε στο ματς με τον Δούκα. Το ζητούμενο είναι να έχουμε διάρκεια στο παιχνίδι μας, να μην πάθουμε ξανά αυτό που πάθαμε κόντρα στην ΑΕΚ όπου στο δεύτερο ημίχρονο χαλάρωσε η άμυνά μας και έγινε η ζημιά".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου