Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Βαριά ήττα από Σερβία για τις γυναίκες


Η εθνική γυναικών γνώρισε την ήττα με 36-20 από τη Σερβία στην πόλη Νις για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2012.
Όπως ήταν αναμενόμενο η εθνική γυναικών δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση στην εθνική ομάδα της Σερβίας στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.
Οι παίκτριες του (υπηρεσιακού προπονητή) Σάκη Παλαμά γνώρισαν την ήττα με 36-20 (ημχ.19-9)από τις Σέρβες στο ανακαινισμένο κλειστό του "Καΐρ" στην πόλη Νις.
Η ελληνική ομάδα θα επιστρέψει στην Ελλάδα και το Σάββατο (22/10, 17.00) θα υποδεχθεί τη Ρουμανία στο "Μίκρα 3". Το μέλλον της ομαδας είναι άγνωστο μετά από αυτόν τον αγώνα.
Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Ανθίτση 5, Δημητρίου 3 Ευαγγελίδου, Λογδανίδου 7, Μασμανίδου, Μάστακα, Ζ. Μαυρογεώργη , Ν. Μαυρογεώργη, Μπαλάφα, Παπανικολάου, Παπάζογλου, Τσάκαλου 5, Βαφειάδου.

2 σχόλια:

  1. Χωρίς Κολακείες το έργο στο μπλόκς σου είναι πολύ αξιόλογο και αρκετά εποικοδομητικό, σ ευχαριστούμε για την αναδημοσίευση του άρθρου στο σαιτ του e-hand ball. Χαίρομαι που υπάρχουν άνθρωποι που υπηρετούν ανιδιοτελώς τον χώρο ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.
    Οποιαδήποτε ειδησιογραφία επιθυμείς να προβάλλουμε για να ενισχύσουμε την εικόνα του αθλήματος στα Χανιά, το σαιτ είναι στην διάθεση σου.
    Με φιλικούς χαιρετισμούς
    Γιώργος Θεοχαρίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα όσο αναφορά την Εθνική Γυναικών είναι αυτό που λεει η παροιμία -ήταν στραβό το κλήμα το φαγε και ο γαιδαρος!-

    ΑπάντησηΔιαγραφή