Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Tο ματς της ημέρας: Διαμαρτύρεται ο Δούκας παρά τη νίκη στο Κιλκίς

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/
Μεγάλη νίκη σημείωσαν οι αθλητές του Γιώργου Κρανάκη στο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς με αντίπαλο τον τοπικό Γ.Α.Σ. Κιλκίς με σκορ 23-24 (ημίχρονο 9-10) κερδίζοντας το πρώτο τους ροζ φύλλο αγώνα για τη φετινή χρονιά. Οι φιλοξενούμενοι ήταν συνέχεια μπροστά στο σκορ, εκμεταλλευόμενοι την κακή άμυνα των γηπεδούχων και μάλιστα στο 50' έφτασαν να προηγούνται με 15-22. Παρόλα αυτά η ομάδα των εκπαιδευτηρίων, σε άρθρο στην επίσημη ιστοσελίδα της διαμαρτύρεται έντονα μιλώντας μάλιστα για "Παλικαρίσια εκτός έδρας νίκη, κόντρα σε θεούς και δαίμονες", ενώ χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΣΕΔ, Γιώργου Κρανάκη, που λίγα λεπτά μετά τη λήξη της αναμέτρησης σημείωσε στο www.ased.gr :
"Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και η νίκη μας έχει διπλή σημασία, για αυτό και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανταποκρίθηκαν άψογα στις καταστάσεις που μας επεφύλασσε η σημερινή αναμέτρηση.Η αλήθεια είναι ότι από τη μια χαίρομαι για τη σημαντική νίκη της ομάδας μου, ωστόσο, από την άλλη πλευρά είμαι πολύ δυσαρεστημένος από τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μας με το Κιλκίς. Δυστυχώς οι διαιτητές είχαν αρνητικό ρόλο στο παιχνίδι και σίγουρα τέτοιες συμπεριφορές δεν τιμούν το άθλημα και το γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω...
Θεωρώ ότι όλοι, και κυρίως τα θεσμικά όργανα της διαιτησίας, θα πρέπει να διαφυλάξουν με τον καλύτερο τρόπο το κύρος του πρωταθλήματος και να βοηθήσουν στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος. Θα παραθέσουμε το βίντεο του σημερινού αγώνα στα αρμόδια όργανα με την ελπίδα - όχι μόνο να μεριμνήσουν - αλλά και να μην επιτρέψουν ξανά τέτοια φαινόμενα που αμαυρώνουν το άθλημα που με τόση αγάπη υπηρετούμε..."
ΚΙΛΚΙΣ-ΔΟΥΚΑΣ 23-24
Τα 5λεπτα: 2-2, 3-4, 5-6, 5-7, 6-8, 9-10 (ημ.), 10-13, 11-16, 13-19, 15-22, 19-23, 23-24
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Παρασκευαΐδης, Τζιόκας 1, Κυπραίος 11, Καλπακίδης. Δούγιας 3, Λασκάκης, Δεληγιάννης 3, Χοτζούδης 1, Δημάκης 3, Τοκατζόγλου. Αθ. Παπαδόπουλος, Σισμανίδης, Γρηγοριάδης 1, Τριανταφύλλου, Σαλαβασίδης, Κοβλακάς

ΔΟΥΚΑΣ (Γιώργος Κρανάκης): Ζαλώνης 6, Ακάλεστος, Μουντζουρίδης 6, Τζανιδάκης, Τόμπρος 1, Τζηράς 4, Γκέρτσος 1, Ζαμπούνης 2, Μανουσέλης, Σαμαράς 3, Γιαννάδης, Μπάγιος, Ντούνης, Γεωργιάδης, Χρηματόπουλος, Αραπακόπουλος 1.
Διατητές: Δέλογλου- Τόλιος,
Δίλεπτα: 0-3, Πέναλτι: 6/7 – 1/2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου