Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Ελπίδες Πάτρας: Επιστολή διαμαρτυρίας προς ΟΧΕ

Πηγή: Δελτίο τύπου
 
Δυστυχώς αναγκαζόμαστε για άλλη μια φορά να βγούμε δημοσίως και να εκφράσουμε την δυσαρέσκειά μας για την αντιμετώπιση της ΟΧΕ στα αναπάντητα ερωτήματά μας και προτάσεις μας για την αξιοπρεπή επιβίωση του αθλήματος.
Αισθανόμαστε ότι το κράτος και κατ επέκταση η ΟΧΕ ψάχνει για ευεργέτες οι οποίοι θα συντηρούν τις ομοσπονδίες και τους ίδιους και ίδιους συνεργάτες αυτών....
Το σωματείο μας στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του έχει αποδείξει με την αθλητική του παρουσία και δράσεις του στα αναπτυξιακά τμήματα ( έντεκα τουρνουά δημοτικών σχολείων και 4 beach handball - επιστημονικές ημερίδες και αρκετά άλλα) ότι ο καθαρός σκοπός των ανθρώπων που το διοικούν και ασχολούνται με 
το άθλημα πάνω από τριάντα χρόνια έχει να κάνει με ένα μόνο πράγμα" την αθλητική καλλιέργεια και διάδοσή του.
Τα χρήματα που έχουμε δαπανήσει είναι αρκετά , με σκοπό να έχουμε συνεχόμενη και ανοδική πορεία στην λειτουργία των τμημάτων μας.
Η ΟΧΕ από την άλλη μεριά, το μόνο που κάνει είναι να διεξάγει πρωταθλήματα χωρίς να έχει εξασφαλίσει τα στοιχειώδη, που είναι οι μετακινήσεις των σωματείων και οι αμοιβές διαιτητών και γραμματείας.
Νιώθουμε ότι υπάρχει αδιαφορία από την ΟΧΕ ενώ θα έπρεπε να συνδράμει στις τεράστιες ανάγκες των σωματείων που υποχρεούνται να κάνουν τριπλάσιες μετακινήσεις έναντι των ομάδων της Αθήνας που έχουν πολύ λιγότερες.
Πρέπει να υπάρξει διαφορετική οικονομική αντιμετώπιση εάν θέλουν να επιβιώσουν οι ομάδες εκτός Αθήνας . Αλλιώς να μας το πουν και να έχουν ομάδες μόνο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Πολύ απλό. Πρωταθλήματα ΑΘΗΝΑΣ και ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ.
Η φιλοσοφία μας είναι σαφής. Λειτουργούμε Τίμια και κάνουμε καθαρό αθλητικό αγώνα .Δεν έχουμε κοροϊδέψει κανέναν - δεν υποσχόμαστε αέρα σε κανέναν - δεν χρωστάμε σε κανέναν και για αυτό το δηλώνουμε δημοσίως.
Τα οικονομικά μας περιθώρια εξαντλήθηκαν.
Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με ψέματα όπως κάνουν πολλοί...........και να κρυβόμαστε.
Εάν δεν μας δοθεί τουλάχιστον το μισό του ποσού από τα οφειλόμενα, θα αναγκαστούμε με βάση τις σημερινές συνθήκες να σταματήσουμε την λειτουργία του τμήματος , για να μπορούμε να κυκλοφορούμε τουλάχιστον με τις οικογένειες μας ελεύθερα. Σίγουρα λίγο έως καθόλου να σας ενδιαφέρει. Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και η αλήθεια τις περισσότερες φορές είναι πικρή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου