Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Πολωνία: Πήρε το ντέρμπι η Kielce - Δηλώσεις, αποτελέσματα, βαθμολογία

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Πολωνία κέρδισε η Vive Kielce Targi . Η ομάδα του Bogdan Wenta ήταν καλύτερη από την Wisła Płock και κέρδισε με τέσσερα γκολ 28:32 ( 15:14 ) . Χάρη σε αυτή τη νίκη η Kielce είναι πλέον μόνη πρώτη στην βαθμολογία της PGNiG Superliga. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις ομάδες, που θα συναντηθούν εκ νέου την Κυριακή για τους ομίλους του Champions league, να είναι ισόπαλες γκολ-γκολ, ρυθμός που εξακολούθησε μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τους φιλοξενούμενους της Kielce να προηγούνται με ένα γκολ. Έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο μέχρι το 48 λεπτό όπου η Kielce πήρε καθαρό προβάδισμα με τρία γκολ ( 17:20 ) προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος. Αν και η Wisła προσπάθησε να πλησιάσει, η Vive ήταν πολύ καλύτερη.
Wisła: M.Wichary (36% 4/11, 1/3 p), M.Šego (28% 9/27, 0/5 p) – A.Wiśniewski(1), I.Nikčević, 
V.Ghionea(8, 1/2p), Z.Kwiatkowski, M.Toromanović(1), K.Syprzak(2, 0/1p), B.Kavaš(2), M.Jurkiewicz(9), P.Paczkowski(1), N.Eklemović(1), P.Nenadić(3, 0/1p)

Vive Targi: V.Losert (29% 9/35, 2/3 p) – M.Jachlewski(1), M.Štrlek, I.Čupić(8, 3/4p), Ž.Musa(2), J.Aguinagalde(7, 4/4p), P.Grabarczyk, M.Jurecki(5), G.Tkaczyk, P.Chrapkowski, K.Lijewski(4), D.Buntić, U.Zorman(5)
Bogdan Wenta (προπονητής Vive Kielce Trade Fairs) - Σήμερα ήταν ένας αγώνας για την κορυφή της βαθμολογίας ενώ την Κυριακή θα παίξουμε με τη Wisla για το Champions league. Η σημερινή μονομαχία ήταν ιδιαίτερα δύσκολη και για τις δύο ομάδες, με πολύ πάθος και καταπληκτική ατμόσφαιρα. Στο πρώτο ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο να περιορίσουμε τον Mariusz Jurkiewicz, ο οποίος έπαιξε με μεγάλη αποφασιστικότητα. Είμαστε ευτυχείς που κερδίσαμε αυτό το πολύ δύσκολο παιχνίδι.
Julen Aguinagalde (παίκτης Vive) - Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, το πρώτο από τα δύο που παίζουμε αυτή την εβδομάδα. Σήμερα κερδίσαμε γιατί ήμασταν ενωμένοι, ήμασταν μια ομάδα και αυτό ήταν το κλειδί της επιτυχίας. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε και ήδη σκεφτόμαστε το επόμενο της Κυριακής.
Manolo Cadenas (προπονητής Orlen Wisla) - Είδαμε δύο διαφορετικά ημίχρονα. Η διαφορά μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου ήταν πολύ μεγάλη. Για να κερδίσουμε θα πρέπει να είμαστε υγιείς, ενώ έχουμε ακόμα πολλά τραυματίες παίκτες που επιστρέφουν μετά από μια μεγάλη απουσία. Δεν είμαστε ακόμα πλήρεις ενώ δεν ξέρω πόσο θα λείψει ο Paul Paczkowskim.
Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Gaz-System Pogoń Szczecin - Piotrkowianin Piotrków Trybunalski 38 : 29
KPR Legionowo - Gwardia Opole 26 : 29
SPR Stal Mielec - Górnik Zabrze 28 : 36
Zagłębie Lubin - KS Azoty Puławy 32 : 40
Orlen Wisła Płock - Vive Targi Kielce 28 : 32
MMTS Kwidzyn - SPR Chrobry Głogów 28 : 36

Η βαθμολογία 
1 Vive Targi Kielce 10
2 Gaz-System Pogoń Szczecin 9
3 Orlen Wisła Płock 8
4 KS Azoty Puławy 8
5 SPR Chrobry Głogów 6
6 Górnik Zabrze 5
7 SPR Stal Mielec 3
8 Gwardia Opole 3
9 Zagłębie Lubin 3
10 KPR Legionowo 2
11 MMTS Kwidzyn 2
12 Piotrkowianin Piotrków Trybunalski 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου