Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ράκτσεβιτς και Ζαραβίνας για το ντέρμπι

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Ο Μλάντεν Ράκσεβιτς μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για τη νίκη επί του Αερωπού αλλά και την αυριανή αναμέτρηση με το Άργος. Ο Ράκσεβιτς, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με την παρουσία του στις δυο πρώτες αγωνιστικές επισήμανε: «Ήταν πολύ σημαντική εμφάνιση, που μας δίνει αυτοπεποιθηση πριν από το ντέρμπι της Τετάρτης σε ένα γήπεδο που σε προδιαθέτει να παίξεις καλά. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνουμε» σχολίασε και αναφέρθηκε στη συνέχεια στην αυριανή αναμέτρηση με τον Διομήδη: «Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας απέναντι στον βασικότερο αντίπαλο μας και πιστεύω ότι αν δείξουμε σοβαρότητα και την ποιότητα μας στο παιχνίδι θα φύγουμε από το Άργος με τους βαθμούς της νίκης».
Σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα insidesports.gr ο Γιώργος Ζαραβίνας αναφέρθηκε στον αγώνα της Τετάρτης με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ομάδα του θέλει να διεκδικήσει τους δύο βαθμούς.
«Πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο σε καλή κατάσταση, άλλωστε αυτό είναι και το ζητούμενο γιατί την Τετάρτη, έχουμε το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Πιστεύω την Τετάρτη να είμαστε ακόμα πιο καλοί, για να διεκδικήσουμε στο σπίτι μας τους 2 βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου