Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Ακαδημία Πάτρας: Ξεκινάμε και βλέπουμε. Συμμετοχή αφιερωμένη στο Β. Σινούρη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Πρεμιέρα την Κυριακή στις 5.30 μ.μ. με αντίπαλο τον Άρη Νικαίας για την Ακαδημία των Σπορ στην Α2 εθνική κατηγορία ανδρών σε μια χρονιά που είναι σημαδιακή για τον σύλλογο. Με την φετινή του συμμετοχή στα πρωταθλήματα της ΟΧΕ και ΤΕΧΠ η Ακαδημία των Σπορ γίνεται η μακροβιότερη εν ενεργεία ομάδα της πόλης μας, αφού μπαίνει στο 21 χρόνο συνεχής παρουσίας καλλιέργειας του αθλήματος (στην Πάτρα έχει ζωή το άθλημα 33 χρόνια) και αφήνει πίσω τον Ολυμπιακό Π. (έχει σταματήσει το τμήμα χάντμπολ από το 2006) που κατείχε τα πρωτεία με 20 χρόνια.
Για την Ακαδημία θα είναι η 7η παρουσία σε πρωταθλήματα Α2 εθνικής κατηγορίας και θα 
παρουσιαστή με μια ανανεωμένη ομάδα που η βάση της θα είναι οι περσινές ομάδες των εφήβων και παίδων αποτελούμενη από τους αθλητές Γ. Μεντζίνη, Δ. Καρύδη, Χ. Στεμιτσιώτη, Δ. Μακρυδάκη, Π. και Κ. Παναγιωταρόπουλο, Β. Μεντζελόπουλο, Χ. Κυρίτση, Ε. Προδρομίτη, Α. Μερτή, Γ. Αγραπίδη, Α. Γκόλφη, Γ. Κάραλη, Γ. Κολλιόπουλο. Την προσπάθεια των <μικρών> θα ενισχύσουν και οι αθλητές: Δ. Καραβανίδης, Π. Παπαλέξης, Γ. Τριανταφύλλου, Γ. Γαβριελάτος, Α. Λαδάς, Σ. Ιμέρ, Α. Κοκοής και οι νεοαποκτηθέντες Α. Καρπής και Α. Γιάνκο. Προπονήτρια θα είναι η Ελένη Αραβαντινού (έχει αναδείξει τους παίδες και έφηβους) και ο Γιάννης Παπαγιαννόπουλος.
Η συμμετοχή όλων των ομάδων του συλλόγου σε όλα τα πρωταθλήματα ΟΧΕ και ΤΕΧΠ θα είναι αφιερωμένα εις μνήμην του πρόσφατα αδικοχαμένου αθλητή Βασίλη Σινούρη. Το Δ.Σ. του συλλόγου πήρε αυτή την απόφαση ως «ελάχιστο φόρο τιμής» ενώ στην επίσημη φωτογραφία της ανδρικής ομάδος θα υπάρξει μια θέση κενή για τον Βασίλη και στην φανέλα των αγώνων και προπονήσεων θα τυπωθεί η ονομασία της επιχείρησης: Colloseum internet - café που είχε με τον αδερφό του Αλέξανδρο.
Ο πρόεδρος της ομάδος κ. Χρήστος Δεβελέγκας σημειώνει ακόμη: «Είναι πολύ δύσκολη η φετινή χρονιά για εμάς από οικονομική πλευράς. Η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Έχουμε ήδη δύο φορές ενοχλήσει εγγράφως την ΟΧΕ για τα χρήματα που μας χρωστάει ως οδοιπορικά για τις περιόδους 2011-12 και 2012-13. Απάντηση δεν έχουμε πάρει. Σαν κίνηση καλής θέλησης θα ξεκινήσουμε την συμμετοχή μας στα πρωταθλήματα Α2 εθνικής ανδρών και γυναικών έως ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Αν διαπιστώσουμε ότι η ΟΧΕ δεν θα μας απαντήσει και δεν θα φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις της, τότε θα αποσύρουμε τις ομάδες μας από τα πρωταθλήματα της. Καλή χρονιά στους αθλητές-τριες μας καθώς και στους αντιπάλους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου