Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

EHF Cup F4: Η διοργάνωση σε Βερολίνο, Μονπελιέ ή Λουξεμβούργο

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Δεν θα έχει την ευκαιρία η Αθήνα και η ΑΕΚ να διοργανώσουν το Final 4 του EHF Cup. Από το σύνολο των επτά υποψηφιοτήτων που υποβλήθηκαν, η EHF επέλεξε τις τρεις που προκρίνονται στο επόμενο στάδιο της αξιολόγησης ώστε στις 21 Νοεμβρίου να γίνει η τελική επιλογή του διοργανωτή.
Η λίστα αποτελείται από τους συμμετέχοντες στο EHF Cup, Μονπελιέ και Füchse Berlin, καθώς και την Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης του Λουξεμβούργου, ενώ αποκλείστηκαν από την επόμενη φάση οι υποψηφιότητες της ΑΕΚ, HC Meshkov Brest, London Great Dane, και της Porsche Arena της Στουτγάρδης.
Οι υποψηφιότητες
Η Füchse Berlin και η Μονπελιέ Agglomération HB προτείνει τη διεξαγωγή της διοργάνωσης στις έδρες τους. Η Füchse στο Max Schmeling Halle, χωρητικότητας 8.700 θεατών, και η γαλλική πλευρά στο Arena Park & ​​Suites, το οποίο έχει χωρητικότητα 9.000.
Η μόνη «ουδέτερη» υποψηφιότητα, αυτή της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης του Λουξεμβούργου, προτείνει τη Le Coque Arena, χωρητικότητας 5.400 θεατών.
EHF Cup Finals
Η δεύτερη έκδοση του EHF Cup Finals έχει προγραμματιστεί για τις 17/18 Μαΐου 2014, με δυο ημιτελικούς το Σάββατο και ο τελικός αγώνας την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου