Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μόνη πρώτη η ΑΕΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
Το απόλυτο στην Α1 Ανδρών συνέχισε η ΑΕΚ, η οποία επιβλήθηκε άνετα με 29-18 του ΓΑΣ Κιλκίς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η «Ένωση» χωρίς ιδιαίτερη επιθετική όρεξη, αλλά με άμυνα «γρανίτη» και έναν εκπληκτικό Συγγάρη που είχε 70% (14 στις 20 επεμβάσεις) κέρδισε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. Η εμφάνιση του νεαρού τερματοφύλα δείχνει και την υπεροπλία της ΑΕΚ, αφού ο Συγγάρης ουσιαστικά αποτελεί την 4η επιλογή κάτω από τα δοκάρια μετά τους Καφφάτο, Τσιλιμπάρη και Τσακνή, ενώ σήμερα αγωνίστηκε και ο Κότσιρας. Πλέον η ΑΕΚ απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής με 8 πόντους και τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, μετά την απώλεια βαθμού του Ποσειδώνα Λουτρακίου. Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης δεν είχε στην διάθεση του τους Δημήτρη Καφφάτο και Σάββα Καρυπίδη, ενώ επέλεξε στο βασικό σχήμα και τον Κώστα Γιαννόπουλο, ο οποίος είχε καλή παρουσία, όπως και οι Χερουβείμ, Κουμαραδέλης, οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής.
ΑΕΚ- ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 29-18
Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-3, 7-4, 8-4, 10-4, 15-6 (ημχ.), 17-9, 21-12, 23-13, 24-14, 27-15, 29-18
ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Ράκσεβιτς 2, Μπακαούκας 4, Κουμαραδέλης, Γεωργιάδης 4, Γιαννόπουλος 4, Ζούγιοβιτς 1, Νικολαϊδης 3, Τσακνής, Συγγάρης, Σανίκης 1, Αλβανός 7, Παπαδιονυσίου 1, Τσιλιμπάρης, Παπαδόπουλος 1, Κότσιρας, Χερουβειμ 2.
ΚΙΛΚΙΣ (Νίκος Γεωργιάδης): Τζιώκας, Κυπραίος 4, Καλπακίδης, Δούγιας 1, Δεληγιάννης 1, Χοτζούδης 1, Δημάκης 4, Τοκατζόγλου 2, Παπαδόπουλος, Σισμανίδης, Γρηγοριάδης 5, Κοβλακάς, Τριανταφύλλου.
Διαιτητές: Κολλάρος- Τσακανίκας, δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 3/3-3/6.

«Αισιόδοξα μηνύματα από τα νέα παιδιά»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ Γιάννης Αρβανίτης μετά το ματς είπε:
«Ήμασταν καλοί στην άμυνα για άλλο ένα ματς και αυτό ήταν το κλειδί για να πάρουμε διαφορά από την αρχή. Σε αυτό βοήθησε και ο Συγγάρης που είχε πολύ καλή απόδοση κάτω από τα δοκάρια. Στην επίθεση είχαμε πάλι βεβιασμένες ενέργειες. Πρέπει να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον Ράκσεβιτς. Τα μηνύματα από τα νέα παιδιά είναι αισιόδοξα και φαίνεται και το βάθος πάγκου που έχουμε. Η διακοπή δεν θα μας κάνει καλό σαν ομάδα, αφού θα φύγουν 7-8 παίκτες». Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Περιμένω ένα μεγάλο ντέρμπι σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει το επόμενο διάστημα μετά την διακοπή να μας βρει έτοιμους σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Διονύδης Γεωργιάδης (αριστερός εξτρέμ ΑΕΚ): «Ήμασταν πολύ καλοί στην άμυνα και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και προσπαθούμε σε κάθε ματς ανεξαρτήτως αντιπάλου να δίνουμε το 100%».
Νίκος Γεωργιάδης (προπονητής Κιλκίς): «Σε αυτό το ματς δεν ψάχναμε βαθμούς, αλλά να ανασυνταχθούμε μετά την ήττα από το Κιλκίς και να βοηθηθούμε ψυχολογικά. Η ΑΕΚ είναι άλλου επιπέδου ομάδα. Θέλαμε να δούμε αν μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου».
Αστέριος Τριανταφύλλου (τερματοφύλακας ΓΑΣ Κιλκίς): «Παλέψαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα μεγάλου βεληνεκούς. Η ΑΕΚ είναι σύλλογος άλλου επιπέδου από εμάς και στόχος μας ήταν να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου