Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα η σύσκεψη για το ντέρμπι - Νέα υπηρεσία online ticketing από τον Διομήδη

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr/ 
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στα Γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας του μεγάλου ντέρμπι. Τα μέτρα για ακόμα μια αναμέτρηση αναμένεται να είναι δρακόντεια, ενώ στα πλαίσια της συζήτησης θα αποφασισθούν οι λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του αγώνα. Αν θα εκδοθούν, πόσα θα εκδοθούν κλπ. Η εισήγηση της Αστυνομίας, με γνώμονα την αποτελεσματικότερη τήρηση της τάξης εντός και εκτός γηπέδου, είναι να μην εκδοθούν εισιτήρια και η είσοδος να επιτραπεί μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη, κάτι που δεν βρίσκει σύμφωνο τον Διομήδη μέχρι στιγμής.
Νέα υπηρεσία online ticketing από τον Διομήδη
Aπό χθές, οι φίλοι του Διομήδη Άργους και όχι μόνο, έχουν την δυνατότητα να προμηθεύονται online τα εισιτήρια διαρκείας και αγώνων της ομάδας του Άργους, από την ιστοσελίδα www.omadanet.gr/diomidis-handball
Η διαδικασία είναι απλή: ο χρήστης διαλέγει τον αγώνα που θέλει να παρακολουθήσει, επιλέγει τον αριθμό των εισιτηρίων και ολοκληρώνει την συναλλαγή του πληρώνοντας, με απόλυτη ασφάλεια, μέσω πιστωτικής κάρτας ή PayPal. Τα εισιτήρια διατίθενται χωρίς πρόσθετη χρέωση. Επίπλέον, με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι φίλοι μας, μέσω των καινοτόμων υπηρεσιών του omadanet.gr θα λάβουν δωρεάν SMS-υπενθύμιση την ημέρα του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου