Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Σήμερα το ντέρμπι Διομήδη - ΑΕΚ (19:00 OTE TV) - Δηλώσεις και μέτρα ασφαλείας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Με το μεγάλο ντέρμπι Διομήδης Άργους - ΑΕΚ (19:00, ΟΤΕ TV) θα ανοίξει η αυλαία της 3ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Διομήδη το Σαββάτο κόντρα στην Κροατική Νέξε (2ος γύρος EHF). Οι δύο προπονητές θα έχουν όλους τους παίχτες στη διάθεση τους, αφού και ο Τάσκοβιτς έχει ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις του Διομήδη. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται να είναι αυστηρά και ο έλεγχος θα ξεκινάει έξω από το προαύλιο του γηπέδου στο οποίο θα έχουν άμεση πρόσβαση οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Διομήδη και όσοι ήδη έχουν προμηθευτεί μεμονωμένα εισιτήρια. Από τις 17.30 το απόγευμα θα υπάρχουν εισιτήρια έξω από το γήπεδο, στην τιμή των 10 ευρώ ΜΟΝΟ για τους φίλους, τους φιλάθλους και τα μέλη του Διομήδη ενώ στους φίλους της ΑΕΚ θα διατεθούν 30 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η διοίκηση της Ένωσης.
«Δεν θα κριθεί τίποτα με ένα ματς»
Ο δεξιός εξτρέμ του Διομήδη Νίκος Σαμαράς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ: «Είναι ένα παιχνίδι που το περιμένουμε πολύ. Είναι για μας που πρέπει να το κερδίσουμε γιατί έχουμε τους ίδιους στόχους με την ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρωτάθλημα έχει φυσικά πολύ δρόμο. Εμείς σίγουρα θα έχουμε πάθος και δεν μας φοβίζει η ΑΕΚ, λόγω των μεταγραφών που έχει κάνει. Αν είναι καλύτερη από εμάς ας κερδίσει, αλλά αν είμαστε εμείς καλύτεροι, θα έχουμε δικαίωμα στο καλό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του ο τερματοφύλακας της «Ένωσης» Δημήτρης Καφφάτος, επεσήμανε: «Σίγουρα οι ομάδες θα είναι αλλαγμένες σε σχέση με αυτό που παρουσίασαν στα φιλικά. Όντως δεν υπάρχουν φαβορί. Μπορεί η ΑΕΚ να έχει την πολυτέλεια, την ποιότητα και την εμπειρία, αλλά για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι και σοβαροί και στα 60 λεπτά. Εύχομαι να είναι ένα παιχνίδι- διαφήμιση για το άθλημα και να δείξει ότι έχει κάνει ένα βήμα παραπάνω, κάτι που το χρειάζεται. Θέλουμε να βγάλουμε την ενέργεια που έχουμε στον αγωνιστικό χώρο. Σε καμία περίπτωση όμως αυτό το ματς δεν έχει το χαρακτήρα τελικού. Δεν τελειώνει το πρωτάθλημα ούτε μια μία νίκη, ούτε με μία ήττα στην 3η αγωνιστική. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό για εμάς. Έχουμε μπροστά μας δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου