Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Επιστροφή στη Νέα Κίο για Διομήδη. Εισιτήρια με NEXE

Πηγή: Επιστροφή στη Νέα Κίο για Διομήδη. Εισιτήρια με NEXE
 
Στο νέο, ανακαινισμένο και σύγχρονο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου θα βρει στέγη από σήμερα η ομάδα του Διομήδη, καθώς ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες συντήρησης, ανακαίνισης και επέκτασης. Η επιθυμία της πράσινης οικογένειας να έχει σαν έδρα το εν λόγω Κλειστό Γυμναστήριο βρήκε άμεσα ανταπόκριση, καθώς ο Δήμος Άργους - Μυκηνών εντατικοποίησε τους ρυθμούς εργασιών και έτσι το "στολίδι" της Νέας Κίου θα φιλοξενεί από σήμερα τους Λύκους του Διομήδη. Μετά την τοποθέτηση νέου παρκέ και επέκτασης των κερκίδων, προκειμένου να μπορούν να φιλοξενούν περισσότερο κόσμο, είναι σίγουρο ότι το Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου θα γίνει η απόλυτη καυτή έδρα για τον Διομήδη και η αρχή αναμένεται να γίνει την προσεχή Κυριακή.
Η πρώτη προπόνηση για τους "Λύκους" έγινε χθες το βράδυ, ενώ η πρεμιέρα των αγωνιστικών
υποχρεώσεων στο νέο γήπεδο θα συμπέσει με τον πολύ κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα για το EHF Cup, απέναντι στην Κροατική RK Nexe, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 18.30.
Προμηθευτείτε άμεσα τα εισιτήρια σας για τον αγώνα, μέσω των μοναδικών προσφορών που έχει εξασφαλίσει για εσάς η διοίκηση του Διομήδη και οι οποίες είναι οι εξής:
Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας έχουν ελεύθερη είσοδο.
Οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία δεν περιλαμβάνουν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, μπορούν να προμηθευτούν εκπτωτικό εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των 5 euro, με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
Μεμονωμένο απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα στην προνομιακή τιμή των 10 euro μόνο.
Online παραγγελία μέσω της υπηρεσίας μας OMADANET.GR, με την μοναδική προσφορά του ενός εισιτηρίου ΔΩΡΟ στα τρία εισιτήρια που θα παραγγείλετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου