Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Στην Αυστριακή ULZ Schwaz για τα επόμενα δυο χρόνια ο Σ. Μπαλωμένος

Πηγή:  handball.gr 
Στην Αυστριακή ULZ Schwaz θα αγωνίζεται για τα επόμενα δυο χρόνια ο Σπύρος Μπαλωμένος. Ο Διεθνής αριστερός ίντερ μίλησε αποκλειστικά στο handball.gr
"Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση που πήρα στα μέσα Μαρτίου κι ενώ η κατάσταση στην ΑΕΚ ήταν εντελώς αβέβαιη. Η Schwaz είναι μια ομάδα που συγχωνεύτηκε από φέτος με την ομάδα του Innsbruck με σκοπό να χτίσουν έναν ισχυρό σύλλογο που θα μπορεί να διεκδικεί τίτλους. Προπονητής της είναι ο βοηθός προπονητή της Εθνικής Αυστρίας.
Όταν ο εκπρόσωπος μου, μου μετέφερε την πολύ συμφέρουσα πρόταση της Schwaz, θεώρησα ότι έπρεπε να την αποδεχτώ, αφού δεν ήθελα να συμβεί ότι και τον Νοέμβριο, που ενώ είχα το δικαίωμα να φύγω ως ελεύθερος απέρριψα μια πολύ καλή πρόταση Ελβετικής ομάδας, η οποία μάλιστα έδινε και αρκετά χρήματα στην ΑΕΚ.
Δυστυχώς για μένα η έλευση του κ. Λαζόπουλου που έφερε την ασφάλεια στο τμήμα, ήρθε ένα μήνα αργότερα, αλλά αυτά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Πρέπει να τονίσω μάλιστα ότι προσέφερε ένα πολύ σημαντικό ποσό στους Αυστριακούς για να λύσουμε το συμβόλαιο και να παραμείνω στην ΑΕΚ, αλλά δυστυχώς η πρόταση δεν έγινε δεκτή.
Φέτος ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά για μένα, που ξεκίνησε πολύ δύσκολα όμως μου επιφύλαξε ένα υπέροχο τέλος με δυο τίτλους και το όνομα μου να γράφεται στην ιστορία μαζί με αυτούς που πήραν το πρώτο νταμπλ της ΑΕΚ.
Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους συντελεστές της επιτυχίας αυτής, τον υπέροχο κόσμο της ΑΕΚ που μας στήριξε όπου και να παίζαμε, την κ. Ελπίδα Στεβή που ήταν κοντά μας όταν δεν υπήρχε κανείς άλλος και τέλος τον κ. Λαζόπουλο που έκανε ότι ήταν δυνατό για να παραμείνω στην ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου