Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Η ΝΕΑ ΑΕΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Με κάθε επισημότητα στο Βυζαντινό ίδρυμα «Πέτρος Ζήσης» στο Χαλάνδρι, παρουσίασε η ΑΕΚ την ομάδα της για την επόμενη σεζόν. Ο Πρόεδρος του τμήματος χάντμπολ Δημήτρης Λαζόπουλος μίλησε για μια νέα αρχή για μια ομάδα που θα είναι κυρίαρχη στην Ελλάδα και πρωταγωνίστρια στην Ευρώπη. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της παρουσίασης ανέφερε πως στόχος του είναι μέσα σε δύο χρόνια η Ένωση να επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια με το Τσάμπιονς Λιγκ.«Μετά τον υποβιβασμό της ποδοσφαιρικής ομάδας στεναχωρήθηκα πολύ, όπως όλοι μας και επιθυμώ να δω την ΑΕΚ να γυρίσει στη Νέα Φιλαδέλφεια, στο σπίτι της κι εκεί θέλω να είναι όλοι και να πανηγυρίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν όνειρό μου να δημιουργήσω μια ομάδα που να είναι πρωταγωνίστρια σε Ελλάδα και Ευρώπη. όσον αφορά στην Ελλάδα πιστεύω πως τα έχω καταφέρει, ενώ στοχεύω και στην ανασυγκρότηση Ακαδημιών. Στόχος είναι να δημιουργηθούν 10 τμήματα ανά την επικράτεια», τόνισε αναφορικά με τον τομέα της ανάπτυξης.
Ο επικεφαλής του τμήματος αποκάλυψε ακόμα και τις έδρες που θα έχει φέτος η ομάδα. Πρόκειται για το κλειστό του Ελληνικού χωρητικότητας 14.000 θεατών, όπου η «Ένωση» θα χρησιμοποιεί στα Ευρωπαϊκά ματς και το Ολυμπιακό Γυμναστήριο Λιοσίων χωρητικότητας 9.000 θεατών, που θα είναι η έδρα της ομάδας στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ειδική αναφορά έγινε στα εισιτήρια διαρκείας και στο κάλεσμα του κόσμου της ΑΕΚ να αγκαλιάσει αυτή την νέα προσπάθεια. Μάλιστα οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν βρει έναν εξαιρετικά πρωτότυπο τρόπο για να προωθήσουν τα φετινά διαρκείας, αφού πάνω θα είναι τυπωμένες όλες οι υπογραφές των νταμπλούχων! Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα είναι έτοιμοι να τα παρουσιάσουν στο κοινό και να τεθούν προς κυκλοφορίας, ενώ αναμένεται να είναι οικονομικά, ώστε όλοι οι οπαδοί να μπορούν να βρεθούν δίπλα στην ΑΕΚ.
Στην συνέχεια η Γενική Διευθύντρια της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Ελπίδα Στεβή που έκανε και την παρουσίαση της εκδήλωσης φώναξε έναν έναν τους αθλητές, ξεκινώντας από τους παλαιότερος και καταλήγοντας στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα τους Γρηγόρη Σανίκη, Κώστα Τσιλιμπάρη, Μανώλη Κουμαραδέλη, Παναγιώτη Νικολαϊδη, Πέταρ Ζούγιοβιτς και Μλάντεν Ράκσεβιτς.
«Φαβορί και φέτος για το νταμπλ»
Κατά την επίσημη παρουσίαση της ΑΕΚ τον λόγο πήρε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Αρβανίτης, ο οποίος είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος καθώς με την στήριξη του Δημήτρη Λαζόπουλου, φέτος δημιουργήθηκε μία πολύ ισχυρή ομάδα με ποιοτικό και ανταγωνιστικό ρόστερ. Ο ίδιος ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα του «κιτρινόμαυρου» τμήματος χάντμπολ και στην συνέχεια τόνισε ότι η Ένωση είναι έτοιμη να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, όντας φαβορί για το νταμπλ με τις κινήσεις που έχει κάνει, ενώ θα παλέψει για να διακριθεί και στην Ευρώπη. Ο Γιάννης Αρβανίτης ξεκαθάρισε ότι στην προσπάθεια αυτή που ξεκινούν οι «κιτρινόμαυροι» χρειάζονται στο πλευρό τους και τον κόσμο τους και για αυτό έκανε κάλεσμα στους φιλάθλους της Ένωσης να στηρίξουν την ομάδα. Τον λόγο στην συνέχεια πήρε και ο αρχηγός της ΑΕΚ, Χριστόφορος Μπακαούκας, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους νέους συμπαίκτες του, εξέφρασε την χαρά του για την σημαντική μεταγραφική ενίσχυση που έγινε στην ομάδα, ενώ έστειλε και εκείνος το μήνυμα του στους φιλάθλους για στήριξη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου