Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Διοικητικές εξελίξεις στην ΟΧΕ

Πηγή: http://www.handball.gr  γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Εξελίξεις αναμένεται να υπάρξουν στην διοικητική πυραμίδα της ΟΧΕ την επόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του handball.gr, κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της Ομοσπονδίας, αν δεν το έχει κάνει ήδη, προτίθεται από βδομάδα να υποβάλλει την παραίτηση του.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αν στο μεταξύ δεν αλλάξει τίποτα δραστικά, η παραίτηση δεν θα αφορά μόνο το διοικητικό πόστο αλλά θα σχετίζεται και με την ιδιότητα του μέλους του ΔΣ. Αυτό αυτομάτως σημαίνει, ότι την κενή θέση στο ΔΣ θα κληθεί να καλύψει ο επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρος κ. Σ. Αγγελούδης, ως ο πρώτος τη τάξει αναπληρωματικός, με τις προθέσεις του να είναι προς το παρόν άγνωστες, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.
Για το διοικητικό πόστο, το οποίο επιβάλλει την καθημερινή παρουσία στα γραφεία της ομοσπονδίας, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα το διεκδικήσουν ένας εκ των κ.κ Πιλαφά και Σταματιάδη, χωρίς να αποκλείεται όμως τρίτο άτομο ή και η ανακατανομή θέσεων, αφού η πρόθεση είναι η εκλογή να είναι ομόφωνη.
Το handball.gr η μεγαλύτερη πύλη του χάντμπολ στην Ελλάδα, θα σας κρατά ενήμερους για τις όποιες εξελίξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου