Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Και του χρόνου με Υετίων και Γκαγκανά ο ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται και για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι Στέλιος Υετίων και Κώστας Γκαγκανάς, καθώς σήμερα ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τη διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ.«Για μένα αποτελεί χαρά και τιμή να βρίσκομαι για έκτη χρονιά στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Η ευθύνη είναι μεγάλη και σημαντική. Ο στόχος είναι ένας και μοναδικός, να μπορούμε να κάνουμε περήφανο τον κόσμο του ΠΑΟΚ εξαντλώντας κάθε πιθανότητα διάκρισης, όπως ταιριάζει σε ένα τέτοιο σωματείο. Όλοι γνωρίζουμε ότι η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη, όμως με συνέπεια, σωστές επιλογές και με δεδομένη τη στήριξη της 
διοίκησης του ΑΣ νομίζω ότι θα κινηθούμε σε αυτή την κατεύθυνση. Το μήνυμα είναι λίγα λόγια και πολλή δουλειά», τόνισε ο Στέλιος Υετίων στο paokhandball.gr«Είναι τιμή μου που θα υπηρετήσω για ένα ακόμη χρόνο τον ΑΣ ΠΑΟΚ. Εύχομαι να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που υπάρχει σε οικονομικό επίπεδο και να προχωρήσει η ομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, με τη συμπαράσταση του κόσμου που μας δίνει φτερά και ώθηση», σχολίασε ο Κώστας Γκαγκανάς.
Από την πλευρά του ο έφορος του τμήματος χάντμπολ Γρηγόρης Πετρίδης, τόνισε ότι «εμπιστευόμαστε τους προπονητές. Αυτό που θέλω να δω είναι πειθαρχία σε όλα τα επίπεδα μέσα στην ομάδα. Απαιτώ σοβαρότητα και σκληρή δουλειά απ’ όλους, για να έχουμε την εικόνα που αρμόζει στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν όλοι δουλέψουν όπως πρέπει μέσα στην ομάδα και με δεδομένες τις προσθήκες που θα υπάρξουν, τότε θα έχουμε καλύτερη πορεία από πέρσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου