Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Δύο ακόμη μεταγραφές για τις γυναίκες του ΠΑΟΚ. Βγήκαν τα διαρκείας

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Στήριξη διαρκείας με 10 και 20 ευρώ για τις πρωταθλήτριεςΣτην κυκλοφορία θα τεθούν από αύριο τα εισιτήρια διαρκείας της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Με αντίτιμο 10 ευρώ για ανέργους και μέλη των συνδέσμων και 20 ευρώ για όλους τους άλλους φίλους του ΠΑΟΚ, τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται και στο γήπεδο της Τούμπας αύριο Τρίτη, στο πλαίσιο του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ – Νις. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από κοπέλες του τμήματος σε όλες τις θύρες.
«Καλούμε τους φίλους του ΠΑΟΚ να μας στηρίξουν με ένα μικρό ποσό από το υστέρημά τους. Αυτή η ομάδα πέρσι κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Α1 και εκπροσώπησε επάξια τον ΠΑΟΚ με όλα τα ιδανικά που αντιπροσωπεύει αυτός ο σύλλογος. Φέτος στοχεύουμε τόσο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος με κινήσεις που ήδη έχουν προκαλέσει αίσθηση στο χώρο του ελληνικού χάντμπολ», δήλωσε ο έφορος της ομάδας, Δημήτρης Χασεκίδης, στο paokhandball.gr.
Από αύριο και κάθε μέρα, τα εισιτήρια της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ θα διατίθενται και από τα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.
Δύο ακόμη μεταγραφές για τον ΠΑΟΚ
Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ανήκουν από σήμερα δύο νεαρές αθλήτριες, που θα βοηθήσουν την ομάδα της Γρηγορίας Γκόλια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Πρόκειται για τις Κυριακή Καρσανίδου και Νατάσα Ελευθεριάδου. H Καρσανίδου είναι 21 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και στις δύο πλευρές, αλλά και ως πλέι μέικερ και πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη.
Η Νατάσα Ελευθεριάδου είναι 19 ετών, αριστερόχειρας και προέρχεται από τους Ακρίτες Νευροκοπίου. «Με τους Ακρίτες διατηρούμε πάντα άριστες σχέσεις και συνεργασία και πάνω σε αυτή τη βάση πραγματοποιήθηκε αυτή η μεταγραφή, ανιδιοτελώς. Υπάρχει σύμπλευση απόψεων και θεωρούμε ότι η άψογη συνεργασία μας θα συνεχιστεί με οφέλη και για τις δύο ομάδες», σχολίασε ο κ. Χασεκίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου