Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Πρωταθλητής Κορασίδων ο Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών

Πηγή: http://aoprosotsanis.gr 
Τα Γιαννιτσά αναδείχθηκαν πρωταθλητές στις κορασίδες, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα με τον Αθλητικό Όμιλο Προσοτσάνης, καθώς απέσπασαν την ισοπαλία που χρειαζόταν για να διασφαλίσουν την πρώτη θέση.Ήταν ένας αγώνας για γερά νεύρα με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στα τέρματα με την Προσοτσάνη να έχει την πρωτοπορία στο μεγαλύτερο διάστημα του. Στο 55΄πέρασε μπροστά ο Μέγας Αλέξανδρός με τον ΑΟΠ να ανακάμπτει αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα να χάνει την ευκαιρία της νίκης που σε μεγάλο βαθμό θα του έδινε την πρώτη θέση. Τελικό αποτέλεσμα 30-30.
Δεκάλεπτα: 10΄4-2, 20΄7-9, 30΄13-13, 40΄18-20, 50΄25-25, 60΄30-30.
ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών: Παπαδοπούλου, Δερβίση 4, Αναστασιάδου 1, Τσαλουκίδου Ε. 5, Τσαλουκίδου Μ.2, Παπαγεωργίου, Γιουλβανίδου 5, Ανδρίτσου 6, Φράγκου 4, Τροχίδου 3, Ιωαννίδου, Χατζηβασιλείου, Κωφίδου.
Α.Ο. Προσοτσάνης: Κεπεσίδου, Στουγιαννίδου 5, Πέγιογλου 3, Ζιώγα 2, Πολίτη 1, Παύλου 6, Σεβδίλη, Λαζαρίδου 7, Παπαδοπούλου Σ., Παπαδοπούλου Α., Σμυρλή 6, Καραμούδα, Στάμου, Τόσκα Χρ., Παλλικάρη.
Διατητές: Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης
Με τα Γιαννιτσά να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα, ο δεύτερος αγώνας μεταξύ του Φέρωνα και του Κορυδαλλού θα καθόριζε τις υπόλοιπες θέσεις, καθώς με νίκη του Φέρωνα θα καταλάμβανε την δεύτερη θέση, την τρίτη η Προσοτσάνη και την τέταρτη ο Κορυδαλλός.
Με δύο ήττες στους πρώτους αγώνες ο Κορυδαλλός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μετά το πρώτο δεκάλεπτο κατάφερε να προηγηθεί με μια διαφορά τεσσάρων-πέντε τερμάτων του Φέρωνα, ο οποίος μετά την νίκη του επί της Προσοτσάνης λογίζονταν για το φαβορί του τίτλου.
Ο Κορυδαλλός κατάφερε να διατηρήσει την διαφορά μέχρι το τέλος και με την νίκη του αυτή πήρε την τρίτη θέση και αυτόματα οδήγησε την Προσοτσάνη στην δεύτερη και τον Φέρωνα στην τέταρτη.
Α.Ο.Δ. Κορυδαλλού: Μακρή, Μανιά 8, Σαραντάκου 7, Σταματονικολάου 8, Παρασκευοπούλου, Σεϊμενάκη 2, Μπουλουτσίκου 6, Αϊβατίδη, Σπυριδωνάκου 1, Μουλινού 2, Πολυχρονάκη, Καραγιάννη.
ΑΠΣ Φέρωνας Βέροιας: Μαχανίδου, Σιδηροπούλου 1, Γεωργιάδου 6, Γαλανούδη 5, Τσαουσίδου 2, Ευμορφίδου 1, Δελλησάββα 2, Γιαννοπούλου 2, Καραχαρίση 5, Γκαλαϊτσή, Πλωμαρίτου, Παπαφώτη, Αλεξανδρίδου, Καρανάτσιου 1, Λουρή 7, Στριμπινού.
Διατητές: Μπουγιάκας-Χατζηπαναγιωτίδης
ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΤΑΞΗ
1.  Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 5
2.  
ΑΟ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 3
3.  
ΑΟΔ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ 2
4.  
ΑΠΣ ΦΕΡΩΝΑΣ 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου