Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Οι πρώτες μεταγραφές στους άντρες του ΠΑΟΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ ανήκουν από σήμερα δύο ιδιαίτερα ταλαντούχοι αθλητές. Οι αδελφοί Νίκος και Χρήστος Νικολαΐδης θα φορούν για τα επόμενα δύο χρόνια τη φανέλα με τον Δικέφαλο Αετό.
Ο αριστερός εξτρέμ Νίκος Νικολαΐδης (21 ετών, 1.83μ.) και ο δεξιός εξτρέμ Χρήστος Νικολαΐδης (20 ετών , 1.77μ.) αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι. Πέρσι αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Φοίβου Συκεών με τον πρώτο να έχει 25 γκολ σε δέκα αγώνες και τον δεύτερο 56 γκολ σε 19 αγώνες.
«Ξεκινάμε τις μεταγραφές μας με δύο παιδιά που έχουν δείξει το ταλέντο τους στην Α1 ανδρών. Τους εύχομαι υγεία και δύναμη για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ», τόνισε ο έφορος Γρηγόρης Πετρίδης, ενώ τους αθλητές καλωσόρισε στα γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ και ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Υετίων.Οι δύο αθλητές, αφού περιηγήθηκαν στην αίθουσα τροπαίων του ΠΑΟΚ, υπέγραψαν τη συμφωνία και μίλησαν στο paokhandball.gr για το νέο βήμα στην καριέρα τους.
«Είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μας, καθώς ερχόμαστε σε ένα μεγάλο σωματείο. Ευελπιστούμε να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε κάθε στόχο που θα θέσει ο ΠΑΟΚ και ο προπονητής», τόνισε ο Νίκος Νικολαΐδης, ενώ ο Χρήστος υπογράμμισε ότι «θέλουμε να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του και παράλληλα να αναδειχθούμε, να φτάσουμε στην Εθνική ομάδα και γιατί όχι κάποια στιγμή να τολμήσουμε ένα βήμα προς το εξωτερικό, ώστε να κάνουμε υπερήφανους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου