Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ

Πηγή: http://www.sentragoal.grΜεταγραφικό μπαράζ στην ΑΕΚ
 
ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΑΧΑΙΡΑ
Τη μία μετά την άλλη άρχισαν να ανακοινώνουν τις μεταγραφές τους οι ομάδες της Α1 Ανδρών του χάντμπολ, με την ΑΕΚ και τον Διομήδη να σηκώνουν το... βάρος της επικαιρότητας. Ο Σάββας Καρυπίδης -το μεταγραφικό «μπαμ» με το οποίο είχε υποσχεθεί πως θα κλείσει το ρόστερ της ΑΕΚ ο ισχυρός άντρας του τμήματος- αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο που θα τον φέρει πίσω στην Ελλάδα ύστερα από οκτώ χρόνια στο εξωτερικό.
Ο διεθνής αριστερόχειρας εξτρέμ έχει συμφωνήσει προφορικά σε όλα με τη διοίκηση της Ένωσης κι απλά μένει η υπογραφή του συμβολαίου με την επιστροφή του από τις διακοπές.
Με «στρατηγό» και φέτος
Την τρίτη του χρονιά του με τη φανέλα του Διομήδη θα διανύσει ο Θοδωρής Μεγαλοοικονόμου, που συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας του Άργους κι εξαρχής έθεσε ψηλά τον πήχη. «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα βρίσκομαι στην οικογένεια του Διομήδη για ακόμη μία χρονιά. Το κυριότερο που με απασχολεί και εύχομαι για μένα και τους συμπαίκτες μου είναι υγεία, αφού δεν περάσαμε και λίγα πέρσι. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μου και φέτος θα πρωταγωνιστήσει και θα αξιώσει τα μέγιστα», σχολίασε ο «στρατηγός», όπως αποκαλούν τον Μεγαλοοικονόμου στο Άργος.
Παράλληλα, οι «λύκοι ενισχύθηκαν και κάτω από τα δοκάρια, αφού κάτοικος Άργους θα είναι ο τερματοφύλακας Νίκος Λοΐζος. Ο διεθνής (με τη Νέων στο Παγκόσμιο του 2011) πορτιέρο ανήκει στον Φοίβου, αλλά πέρσι αγωνιζόταν στη ΧΑΝΘ και θα καλύψει το κενό που αφήνει η απουσία του Ηλία Τσούλου (εγχειρίζεται στις 10 Αυγούστου για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού και θα απουσιάσει τουλάχιστον για 5-6 μήνες).
Επτάδα ενίσχυσης στον Φοίβο
Με επτά μεταγραφές ενισχύθηκε το τμήμα χάντμπολ του Φοίβου Συκεών, που τη νέα σεζόν θα έχει στον πάγκο τον Βασίλη Σκανδάλη. Αναλυτικά, τη φανέλα του Φοίβου για την επόμενη σεζόν θα φορέσουν:
Ο 22χρονος διεθνής δεξιός εξτρέμ Λευτέρης Ιωαννίδης (έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ), ο 26χρονος πλέι μέικερ Παναγιώτης Αποστολίδης (επιστρέφει ύστερα από οκτώ χρόνια στον ΠΑΟΚ), ο 32χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγεωργίου, ο 22χρονος δεξιός ίντερ Νίκος Τάτσης (επιστρέφει έπειτα από τρία χρόνια σε ΠΑΟΚ, Φίλιππο Βέροιας και ΧΑΝΘ αντίστοιχα), ο 33χρονος πίβοτ Σάκης Ναουμίδης, ο 29χρονος αριστερός ίντερ Δημήτρης Μπαλαμός (επιστρέφουν στον Φοίβο ως ελεύθεροι από τον Άρη), ο 21χρονος δεξιός ίντερ Κώστας Καφαντάρης (ελεύθερος από τον Άρη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου