Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΗΡΘΑΝ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΑΙ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Πηγή: http://www.handball.org.gr
 
Έτρεξαν, ίδρωσαν, κουράστηκαν για πέντε ολόκληρες ώρες στο κλειστό γυμναστήριο και μάλιστα σε πολύ δύσκολες ώρες (12-5μμ) και συνθήκες, αλλά άξιζε τον κόπο! Ο λόγος για τα παιδιά των ακαδημιών (Παμπαίδες – Κορασίδες) αλλά και τα γυναικεία τμήματα του Πήγασου Αιγίου και του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης που ήρθαν... πιο κοντά μετά από πρωτοβουλία τού Αθηναϊκού συλλόγου, οργανώνοντας μία πολύ όμορφη εκδήλωση στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου.
 
Οι δεκάδες αθλητικές και κοινωνικές εκδηλώσεις στις οποίες πρωτοστάτησε και στη φετινή χρονιά ο Aιγώτικος σύλλογος (οι περισσότερες από τις οποίες έχουν αναρτηθεί σε περίοπτη θέση ακόμη και στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος) έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον σε όλους όσοι ασχολούνται με το χάντμπολ και ουσιαστικά αποτέλεσαν την αφορμή, η οποία οδήγησε τους ανθρώπους της Ηλιούπολης να έρθουν σε επαφή με τον πρόεδρο του Πήγασου Μιχάλη Μπέσκο. Ο τελευταίος αποδέχθηκε φυσικά με μεγάλη χαρά τη σχετική πρόταση. Έτσι ξεκίνησαν όλα, αλλά δεν τελειώνουν εδώ καθώς θα υπάρξει και συνέχεια.

Ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και την άριστη συνεργασία σε όλους τους τομείς, οι διοικούντες του Αθηναϊκού συλλόγου υποσχέθηκαν να ανταποδώσουν και έτσι τον προσεχή Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο θα δοθεί η... ρεβάνς στην πρωτεύουσα.

Ο επίλογος της όμορφης «περιπέτειας» για τα 35 περίπου παιδιά της Ηλιούπολης και τους συνοδούς τους γράφτηκε στη μαγευτική παραλία της Άκολης, με απογευματινό μπάνιο και φαγητό στο «Refrain» του Στρατή Βαρδάκη, πριν αναχωρήσουν αργά το βράδυ για την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου