Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Ο Σ. Αγγελούδης στο handball.gr για την αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΟΧΕ

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Φαίνεται ότι κλείδωσαν οι ανακατατάξεις στο ΔΣ της ΟΧΕ, οι οποίες θα γίνουν επίσημα γνωστές στην αποψινή συνεδρίαση του συμβουλίου. Όπως σας είχε ενημερώσει το handball.gr εδώ και τρεις μέρες, κορυφαίο στέλεχος του ΔΣ έχει υποβάλλει την παραίτηση του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Ν. Γραμματικό, ο οποίος παραιτείται από το ΔΣ της ΟΧΕ για προσωπικούς λόγους.Για τη θέση του νέου Γενικού Γραμματέα της ΟΧΕ, όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στον μέχρι τώρα επικεφαλής της επιτροπής Διεθνών σχέσεων της ΟΧΕ κ. Κ. Γκαντή, ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος. Για την κενή θέση συμβούλου που που προκύπτει, πρώτος τη τάξει είναι ο επί σειρά ετών πρώην Πρόεδρος της ΟΧΕ κ. Σ. Αγγελούδης. Το handball.gr επικοινώνησε με τον κ. Αγγελούδη ο οποίος δήλωσε τα εξής:
"Δυστυχώς οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στον ΟΛΘ, δεν μου επιτρέπουν την συμμετοχή μου και στο ΔΣ της ΟΧΕ. Για το λόγο αυτό οφείλω να παραχωρήσω τη σειρά στον αμέσως επόμενο αναπληρωματικό. Συνεχίζω να στηρίζω τα συμφέροντα του αγαπημένου μας αθλήματος μέσα από την ολομέλεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής" 
Αξίζει να σημειωθεί ότι η σειρά των αναπληρωματικών μετά τον κ. Αγγελούδη είναι : Χ. Καψάλης, Κ. Αλεξιάδης, Κ. Παλαιολόγος, Ε. Παπαχαρτοφύλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου