Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΑΟΚ: Ανανέωσαν Πετρίδης και Παλάσκας

Πηγή: www.paok24.com
 
Ο Θοδωρής Πετρίδης είναι ο πρώτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς και στέλνει το δικό του μήνυμα στην οικογένεια του Δικέφαλου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, παρότι συμπλήρωσε οκταετία αποφάσισε χωρίς πολλές σκέψεις να παραμείνει στην ομάδα σε μία δύσκολη περίοδο.
«Δεν ήθελε και πού σκέψη η ανανέωση. Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που υποστηρίζω από παιδί. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που αγωνίζομαι για τα χρώματα του Δικέφαλου. Για την επόμενη χρονιά ελπίζω ότι θα βρεθούν λύσεις και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα θέλαμε τον κόσμο περισσότερο δίπλα μας. Οι δυσκολίες σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας είναι γνωστές, τις βιώνουμε και εμείς οι ίδιοι. Με τη στήριξη του κόσμου αποκτούμε άλλη δυναμική και ψυχολογία, γινόμαστε καλύτεροι. Καλούμε την οικογένεια του ΠΑΟΚ να βοηθήσει το μοναδικό ανδρικό τμήμα που έφερε τίτλους και χαρές στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο Θοδωρής Πετρίδης στο paokhandball.grΣτο περσινό πρωτάθλημα ο 26χρονος πλέι μέικερ είχε 64 γκολ σε 25 αγώνες και σήκωσε το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ.
Παλάσκας ο δεύτερος
O Αποστόλης Παλάσκας έγινε ο δεύτερος αθλητής που ανανεώνει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ ενόψει της νέας χρονιάς.
Ο 25χρονος ίντερ συναντήθηκε σήμερα με τον έφορο της ομάδας Γρηγόρη Πετρίδη και επισημοποίησαν τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν.
«Είμαι χαρούμενος που ανανεώνουμε τη συνεργασία μας. Τα αισθήματά μου για την ομάδα είναι γνωστά, δεν είμαι απλώς αθλητής, αλλά και οπαδός του συλλόγου. Ο κόσμος μας θέλει να βλέπει την ομάδα χάντμπολ ψηλά, το ίδιο και εμείς. Γι’ αυτό ζητούμε τη στήριξή τους σε κάθε επίπεδο. Ευελπιστώ ότι η διοίκηση του ΑΣ ΠΑΟΚ θα είναι και φέτος κοντά μας, όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο διεθνής δεξιόχειρας περιφερειακός στο paokhandball.gr
Ο Παλάσκας είναι ο πλέον εξελίξιμος Έλληνας παίκτης. Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε τέταρτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 136 γκολ (μ.ο. 5,44) και φυσικά ήταν ο πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ. Τη σεζόν 2011-12 είχε 84 γκολ και τη σεζόν 2010-11 56 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου