Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Χάντμπολ: Πιθανός «εμφύλιος» ΠΑΟΚ και Ορμής στην Ευρώπη

Συντάκτης: Onsports Team 
Ορατό είναι το ενδεχόμενο ΠΑΟΚ και Ορμή να τεθούν αντιμέτωποι στον δεύτερο γύρο του EHF Cup Γυναικών.Την Τρίτη (23/7) κληρώνει στην Βιέννη για 8 εκπρόσωπους της Ελλάδας στα Κύπελλα Ευρώπης. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ ανακοίνωσε τα γκρουπ δυναμικότητας για όλους τους γύρους σε άνδρες και γυναίκες. Στον 2ο γύρο του EHF cup γυναικών συμμετέχουν ΠΑΟΚ και Ορμή Λουξ. Ο πρωταθλητής Ελλάδας συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των ισχυρών, ενώ η Ορμή Λουξ στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, άρα υπάρχει η πιθανότητα ελληνικού «εμφυλίου», όπως συνέβη πέρσι στους άνδρες στο ίδιο ευρωπαϊκό κύπελλο με Διομήδη και ΑΕΚ. Ο «δικέφαλος» του Βορρά αποφεύγει σίγουρα τις Λέβαγκερ (Νορβηγία), Καρπάτι (Ουκρανία), Βοκ (Ολλανδία), Γκόμελ (Λευκορωσία), Αντβέρπ (Βέλγιο), Φραμ (Ισλανδία), Ντουντελάντζ (Λουξεμβούργο), Καστριότι (Κόσοβο), Χερτζέλιγια (Ισραήλ), οι παραπάνω ομάδες είναι πιθανοί αντίπαλοι της ομάδας της Πάτρας, η οποία και αποφεύγει με την σειρά της τις Μόσταρ (Βοσνία), Μοστ (Τσεχία), Μιχάλοβτσε (Σλοβακία), Σάμομπορ (Κροατία), Ετάρ (Βουλγαρία), Ολύμπια (Αγγλία), Ζαλγκίρις (Λιθουανία), Κολέγιο Μπάρος (Πορτογαλία), Βίσε (Βέλγιο), οι οποίες είναι ταυτόχρονα πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ.
Στο Τσάλεντζ Καπ Γυναικών και συγκεκριμένα στον ο 3ο γύρο η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από δύο ομάδες, την Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας και τον Μέγα Αλέξανδρο Γιαννιτσών, όπου επίσης είναι πιθανοί αντίπαλοι. Η ομάδα της Άρτας βρίσκεται στο 1ο γκρουπ μαζί με τις Βίσταλ (Πολωνία), Αλκανένα (Πορτογαλία), Μπακού (Αζερμπαιτζαν), Η65 (Σουηδία), Κρίβαγια (Βοσνία), Βίντετουρ (Ελβετία), Πρίστινα (Κόσοβο), Ντανίλοβγκαρντ (Μαυροβούνιο), ενώ η ομάδα των Γιαννιτσών συμπεριλήφθηκε στο 2ο γκρουπ παρέα με τις Μπιγκάνος (Γαλλία), Μαλτέπε (Τουρκία), Σλάβια (Τσεχία), Ντνεπριανκα (Ουκρανία), Βέστφριεσλαντ (Ολλανδία), Νάισα Νις (Σερβία), Κολέγιο (Πορτογαλία), Βασιλεία (Ελβετία).
Στον 2ο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων Γυναικών ο ΟΦΝ Ιωνίας βρίσκεται στο 2ο γκρουπ και θα έχει υποψήφιες αντιπάλους τις Οντένσε (Δανία), Ζαγκόντινα (Σερβία), Γκοροντίτσανκα (Λευκορωσία) και άλλες 5 ομάδες που θα γίνουν γνωστές μετά το τέλος των προκριματικών ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θα έχουν αποκλειστεί, έχοντας κατακτήσει την 4η θέση στον όμιλο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου