Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΧΑΝΘ: Παραμένει Νεανική και φιλόδοξη

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Η ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφικής περιόδου βρίσκει τη ΧΑΝΘ ενισχυμένη και αισιόδοξη πως η νέα αγωνιστική σεζόν θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον πήχυ των απαιτήσεων στο πρωτάθλημα της Α1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διανύει ήδη την 7η σεζόν στα τελευταία 9 χρόνια στο κορυφαίο πρωτάθλημα και η φιλοσοφία παραμένει η ίδια στηρίζοντας την προσπάθεια σε νεανικά σχήματα με φιλοδοξίες.
Οι ανανεώσεις των ΘεσσαλονικέωνΟ 24χρονος πίβοτ Αλέξης Αργυρίου θα συνεχίσει για 4η χρονιά στους Θεσσαλονικείς 
Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ Αντώνης Κόντης παρέμεινε για 2η χρονιά
Ο 18χρονος πλέι μέυκερ Λευτέρης Σειρεκίδης ανανέωσε επίσης για 2η χρονιά
Επιστροφή για «5» σε γνώριμα εδάφηΟ 29χρονος Ευριπίδης Ναουμίδης, μετά το περσινό του πέρασμα από την πρωταθλήτρια ΑΕΚ (είχε και 3ετή θητεία στον ΠΑΟΚ) επέστρεψε στην ομάδα που αναδείχθηκε αθλητικά, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον 29χρονο Χάρη Ράμμο που πέρυσι αγωνίστηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της ΧΑΝΘ ύστερα από 7 χρόνια.
Ο 25χρονος εξτρέμ Αλέξης Σιμιτσής μετά από τη σεζόν 2010-2011 επέστρεψε (από τον ΓΑΣΚ) πάλι στη ΧΑΝΘ. Το ίδιο συνέβη και με τον 20χρονο αριστερόχειρα Γιώργο Τίκο που αγωνίστηκε στη ΧΑΝΘ τη σεζόν 2011-2012 όπως και ο 24χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Λαγούδης, που αγωνίστηκε τις σεζόν 2007-2008 και 2008-2009. Νέο πρόσωπο είναι ο επίσης αριστερόχειρας, Γιάννης Φράγγης που μαζί με τον Τίκο ήρθαν από τον Ζαφειράκη Νάουσας.
Επένδυση για το μέλλονΑπό κει και μετά ηχηρές μεταγραφικές κινήσεις είναι οι δύο διεθνείς από τον Άρη Θεσσαλονίκης που αποτελούν επένδυση για το μέλλον. Ο 19χρονος αριστερόχειρας περιφερειακός της Εθνικής Νέων Νίκος Καφαντάρης και ο 17χρονος δεξιόχειρας περιφερειακός της Εθνικής Εφήβων, Γιώργος Τσαγκαράκης. Ο τρίτος της παρέας των «μικρών» από τον Άρη είναι ο έφηβος αριστερόχειρας Ν. Μπαιρλής που θα ενισχύσει την εφηβική ομάδα αλλά θα διεκδικήσει και αυτός θέση στο ρόστερ των ανδρών που σχεδιάζει ο τεχνικός της ομάδας, Στέλιος Σειρεκίδης.
Ο έφορος του ανδρικού τμήματος των «κυανέρυθρων», Λευτέρης Σαρηγιαννίδης σχολίασε: «Νομίζω ότι υλοποιήσαμε σχεδόν σε απόλυτο βαθμό τον προγραμματισμό που είχαμε κάνει στις αρχές του καλοκαιριού. Η ομάδα έχει πολλά προσόντα και αν δεν έχει τις περσινές ατυχίες από τους τραυματισμούς πιστεύω πως θα κάνει καλή πορεία. Θέλω να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που μπήκαν στην οικογένειά μας και να ευχηθώ να έχουμε μια παραγωγική χρονιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου