Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δήλωση Σανίκη για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr
 
Σε αποκλειστικές του δηλώσεις στο handball.gr ο Γρηγόρης Σανίκης τόνισε:"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στην ΑΕΚ γιατί πλέον η Ένωση είναι μια ομάδα αντάξια σε οργάνωση και στόχους με τις μεγάλες ομάδες του εξωτερικού και αυτός ήταν ένας πολύ σοβαρός λόγος που με προέτρεψε να επιστρέψω μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα. Το να δημιουργηθεί μια τέτοια ομάδα στην Ελλάδα ήταν ένα όνειρο όλων όσων ασχολούνται και αγωνίζονται για αυτό το άθλημα.
Στόχος μας είναι η κατάκτηση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά του Ντάμπλ στην Ελλαδά και να 
προσπαθήσουμε να πάρουμε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, παρά την δύσκολη κλήρωση που είχαμε θα κάνουμε ότι είναι δύνατόν για να το πετύχουμε, αν και βέβαια είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο γιατι η ομάδα είναι καινούργια και χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά για να δέσει.
Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα αγωνιζόμαστε την νέα σεζόν σε καινούργιο γήπεδο και μάλιστα 9.000 θέσεων. Καλώ όλους του φιλάθλους της ΑΕΚ να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που κάνει η ομάδα και τους υποσχόμαστε ότι στο τέλος της επόμενης χρονιά θα τους κάνουμε για ακόμη μια φορά περήφανους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου