Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Επιστολή του ΑΣΘ Πρωτοπόροι προς τον Πρόεδρο της ΟΧΕ

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr Επιστολή προς τον Πρόεδρο της ΟΧΕ και τον τύπο, την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Χ. Μαναβής, απέστειλε ο ΑΣΘ Πρωτοπόροι και η οποία έχει ως εξής:
"Αξιότιμε κ. Πρόεδρε του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΧΕ,
1)Παρά την δέσμευση σας, 9 μήνες πριν κατά την διάρκεια γενικής συνέλευσης στη Θεσσαλονίκη, για καταβολή προς όλα τα σωματεία μέρους των οφειλομένων οδοιπορικών-μετακινήσεων, ύψους 30% αναλογικά , μέχρι σήμερα δεν έχετε προχωρήσει σε τακτοποίηση των οφειλών προς το σωματείο μας.
Προχωρήσατε δε σε επιλεκτική αποπληρωμή μέρους των οφειλών σε κάποια σωματεία και μάλιστα προς σωματεία που έχουν οφειλές δεκάδων χιλιάδων ΕΥΡΩ από πρόστιμα προς την ΟΧΕ.2)Παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις σας για κατάργηση των βαθμολογικών ποινών που αφορά την ύπαρξη και συμμετοχή σε πρωταθλήματα τμημάτων ανάπτυξης, για μια ακόμη φορά δεν τις τηρήσατε.
Πρέπει να επιβραβεύετε και όχι να τιμωρείτε σωματεία. Η ανάπτυξη αποτελεί υποχρέωση της ΟΧΕ όπως και όλων των ομοσπονδιών και για αυτό τον λόγο επιχορηγούνται από την πολιτεία. Η ανάπτυξη είναι πολιτική και δεν μπορεί την πολιτική να την κάνουν τα σωματεία ,ούτε να υποκαθιστούν τα σωματεία την ανεπάρκεια της ομοσπονδίας. Και όποια δεν υπακούν να τιμωρούνται με αφαίρεση βαθμών. 
Όλα τα γυμναστήρια έχουν μεταφερθεί στους δήμους και παραχωρούνται στα σωματεία- ψηφοφόρους προς χρήση.
Έχουμε στην διάθεση σας και το γνωρίζετε πολύ καλά κ. Πρόεδρε τις απαντήσεις απ’ όλα τα γυμναστήρια της πόλης προς το σωματείο μας, τα οποία αρνούνται την παραχώρηση προπονητικής ώρας. 
Το μόνο κρατικό γυμναστήριο της πόλης(ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ) απαιτεί 10 ΕΥΡΩ για κάθε ώρα προπόνησης.
Αναμένουμε τις απαντήσεις σας εντός σύντομου χρονικού διαστήματος.
Θα υπερασπιστούμε το δικαίωμα μας για ένα πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί με ίσους όρους και σας υπενθυμίζουμε πως είσαστε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδας και δεν πρέπει να εκπροσωπείτε τα συμφέροντα κανενός σωματείου ειδικά μάλιστα σε περιπτώσεις μεταγραφών αθλητών και μάλιστα ανηλίκων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου