Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013

Επιστολή διαμαρτυρίας του ΑΟ Ιωαννίνων προς την OXE

Πηγή: http://hatzi-handball.blogspot.gr 
Επιστολή προς την ΟΧΕ και τον τύπο απέστειλε ο ΑΟ Ιωαννίνων την οποία υπογράφει ο Πρόεδρος Ι. Καραμπίνας και η οποία έχει ως εξής:
"Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε σε σας και το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας τους προβληματισμούς και τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί . Τελείωσαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες και μόνο προβλήματα μείνανε στα μικρά σωματεία , τα οποία αιμορραγούν οικονομικά και προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα .
Την περίοδο που διανύσαμε με Δημοκρατικές διαδικασίες !!! αποφασίσατε και επιβάλλατε στα σωματεία να πληρώνουν Διαιτησία και Γραμματείες π.χ. η Α2 Ανδρών 140,00 € σε κάθε αγώνα , και αν δεν πληρωνόταν πριν τον αγώνα δεν θα γινόταν ο αγώνας 
(όταν στην Α2 Ανδρών Βόλεϊ η Διαιτησία –Γραμματεία στοιχίζει 105,00 € ) και στο τέλος των πρωταθλημάτων θα χρεωνότανε στις καρτέλες των σωματείων όπως γινότανε μέχρι την περίοδο 2011-2012 ,παρά μόνο γράφτηκε στην Γενική Προκήρυξη γενικά και αόριστα και μας φέρατε προ τετελεσμένου γεγονότος , χωρίς να τους γίνει καμία μείωση όπως όφειλε να κάνει ο Ο.Χ.Ε. σύμφωνα με την μείωση του προϋπολογισμού .
Τα οδοιπορικά των ομάδων , ακόμη μας οφείλονται για την περίοδο 2011-1012 (ανισομερώς κατανεμημένα ) περισσότερα από 6000,000 € , και για την περίοδο 2012-2013 δεν αναφέρετε καθόλου και κάνετε την « ΜΕΡΚΕΛ » και στο μόνο που αναφέρεστε είναι υποχρεώσεις των σωματείων , πρόστιμα , αφαίρεση βαθμών , πονηρά παιχνίδια με συγκεκριμένους Διαιτητές , φιέστες Εθνικών ομάδων , κάμπ τουριστικά με αποτελέσματα που μας φέρνουν πολλά χρόνια πίσω , στρατιά προπονητών ( πλην ομοσπονδιακών που είναι απαραίτητοι ) αμφιβόλου παραγωγής και αξιολόγησης έργου .
Ποια η λιτότητα και η σμίκρυνση του προϋπολογισμού σε όλα αυτά . ΚΑΜΙΑ !!!
Μόνο τα σωματεία υποφέρουν αλλά δεν σας ενδιαφέρει , το κύτταρο του αθλητισμού που είναι το σωματείο είναι άρρωστο (έχει καρκίνο ) και δεν το βοηθάτε να θεραπευτεί και το αποτέλεσμα θα είναι οικτρό και μακάβριο ( θάνατος ) .
Δεν βρήκατε τρόπους βοήθειας προς τα σωματεία και το μόνο που ψάχνετε είναι Δημόσιες σχέσεις (προσωπικές και Σωματειακές )προς όφελος ποίων ;
Η Γ.Γ.Α. από το 2009 δεν επιχορηγεί τα σωματεία , η Ο.Χ.Ε. δεν δίνει τις υποχρεώσεις της και τα οφειλόμενα προς τα σωματεία , και το μόνο που ζητά είναι : πληρώστε για να παίξετε και γίνετε σπόνσορες της Ο.Χ.Ε.
Αλήθεια πόσο πληρώνουν οι μικρές ηλικίες στις τελικές φάσεις για να κάνουν παιχνίδια οι αθλητές , και γιατί δεν βρίσκουμε έναν άλλο τρόπο διεξαγωγής αγώνων .
Δεν έχετε σκεφθεί την Ελληνική οικογένεια και το αύριο του αθλήματος , αν δεν δώσετε λύση ΄΄ΤΩΡΑ΄΄ το αύριο θα είναι πολύ ΑΡΓΑ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου