Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Κοντά στον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Παπαδόπουλος

Πηγή: http://www.handball.gr/ γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Μετά από δυο δεκαετίες, περίπου, αγωνιστικής παρουσίας με τα χρώματα του Φιλίππου Βέροιας, ο Σταύρος (Στηβ) Παπαδόπουλος βρίσκεται πολύ κοντά για να μετακομίσει στην ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έκαναν επίσημα την πρότασή τους στον βεροιώτη χαντμπολίστα ο οποίος θα δώσει την απάντησή του σήμερα Τετάρτη ή το αργότερο αύριο Πέμπτη.
Παράλληλα η νέα διοίκηση του Φιλίππου ζήτησε από τον έμπειρο παίκτη να παραμείνει στην ομάδα, ενώ "σφήνα" μπαίνει και Αερωπός Έδεσσας.
Μεγάλο όμως θα είναι το πρόβλημα στο Φίλιππο Βέροιας, που θα δημιουργηθεί από την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου, αφού αποτελεί μια ισχυρή μονάδα για την Βεροιώτική ομάδα που μαζί με τους Δημήτρη Μπαντή και Χάρη Δέλιο είναι οι μόνοι παίκτες με μεγάλη εμπειρία που έχουν απομείνει στην άλλε ποτέ μεγάλη δύναμη του Ελληνικού handball, που πλέον χαροπαλεύει για τον υποβιβασμό στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά από το 1977 που παίρνει συνεχόμενα μέρος σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.
Η νέα διοίκηση του Φίλιππου Βέροιας θα πρέπει να δει σοβαρά το θέμα του Σταύρου Παπαδόπουλου που είχε δηλώσει πριν από μήνες ότι θα μείνει στην ομάδα μέχρι να σταματήσει την ενεργό δράση, όπως επίσης θα πρέπει να εξετάσει πολύ σοβαρά τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς αφού με τα μέχρι τώρα δεδομένα ο Φίλιππος είναι ίσως ο πρώτος υποψήφιος για υποβιβασμό στην Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου