Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Και ο Καρυπίδης στην ΑΕΚ?

Πηγή: http://www.handball.gr γράφτηκε από τον Γιώργο Τάκη 
Aκόμη μια σημαντική μεταγραφή σκέφτεται σοβαρά να κάνει o Δημήτρης Λαζόπουλος, ώστε να δυναμώσει και άλλο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της. Και στο πλαίσιο αυτό μπήκε στο… παιχνίδι ο Σάββας Καρυπίδης. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον αποκτήσει, αλλά τελικά δεν μπόρεσε λόγω οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.
Σύμφωνα με δημοσιευμα του enwsi.gr η ΑΕΚ φλερτάρει με τον διεθνή δεξιό εξτρέμ… Μετά από οκτώ χρόνια διεθνούς καριέρας με μεγάλες διακρίσεις (πρώτος σκόρερ στη Μπουντεσλίγκα, κ.α.), ο 34χρονος έμεινε ελεύθερος από τη Μελσούγκεν και σκέφτεται να γυρίσει στην Ελλάδα. Και τούτη την περίοδο μόνο η ΑΕΚ μπορεί να τον καλύψει οικονομικά και από πλευράς στόχων.
Ο Καρυπίδης ξεκίνησε το χάντμπολ από τον Αρχέλαο Κατερίνης , από το 2001 έως 2003 αγωνίστηκε στον Πανελλήνιο , από το 2003 έως το 2005 στον Φίλιππο Βέροιας και ακολούθησε διεθνή καριέρα παίζοντας πρώτα για ένα εξάμηνο το 2005 στην Ελβετική Σαφχάουζεν και στις Γερμανικές Βέτσλαρ (2005-2006) , και από το 2008 στη Μέλσουνγκεν. Το 2009 ήταν πρώτος σκόρερ της Bubdesliga του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο. Εν ενεργεία διεθνής με την εθνική αντρών και αρχηγός της. Μεγαλύτερες επιτυχίες του με την εθνική το χάλκινο μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες του 2001 , 4η θέση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων το 1997. Επίσης έχει πάρει μέρος στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας καταλαμβάνοντας την 6η θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου