Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Συγχαρητήρια σε ΟΧΕ και Χανιά


Το 13ο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ανδρών στο χάντμπολ δεν ήταν γρουσούζικο! Η διοργάνωση διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και η πολιτεία απένειμε τα εύσημα στην ΟΧΕ και τη διοργανώτρια πόλη.
Τα Χανιά «αγκάλιασαν» σε μια ακόμη περίπτωση το άθλημα και το αποτέλεσμα ήταν το επιθυμητό. Μύτη δεν άνοιξε στην Κρήτη κατά τη διάρκεια των δύο ημερών της τελικής φάσης, τα πάντα κύλησαν ομαλά, τόσο σε οργανωτικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο και όπως είχε πει και ο Δήμαρχος της πόλης μια μέρα πριν από το φάιναλ φορ (14-15/5), η Δευτέρα που ξημέρωσε μετά το τέλος των αγώνων ήταν μια ήσυχη μέρα, όπως και οι προηγούμενες στο νησί.

Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην Ομοσπονδία Χάντμπολ, κάνοντας λόγο για ένα σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να εξαλειφθεί η βία από τα γήπεδα. «Σας συγχαίρω για την άρτια διοργάνωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Ανδρών που έγινε στα Χανιά. Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία. Εύχομαι τα φαινόμενα της βίας στον ελληνικό αθλητισμό να εκλείψουν παντελώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου