Τρίτη 3 Μαΐου 2011

"Θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"


Δύο "στροφές" πριν πέσει η αυλαία των πλέι οφ ο Αντώνης Σαουλίδης κατέθεσε με έμφαση το πιστεύω του για την κατάκτηση, για τρίτη συνεχή χρονιά, του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.
Ο αρχηγός του "Δικεφάλου" μίλησε τη Δευτέρα (2/5) στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero 107,4" για το παιχνίδι την Τετάρτη (4/5) με τον Δούκα, αλλά κύρια γι' αυτό του Σαββάτου (7/5) με την ΑΕΚ, το οποίο
 θα καθορίσει τον τίτλο.
"Το πρωτάθλημα θα κριθεί το επόμενο Σάββατο. Την Τετάρτη έχουμε ένα ματς, αυτό με τον Δούκα, που θέλουμε να κερδίσουμε για να έχουμε και την ισοβαθμία. Η μητέρα των μαχών, όμως, είναι με την ΑΕΚ.
 Δε σκεφτόμαστε τίποτα άλλο από την κατάκτηση πρωταθλήματος. Δείξαμε ότι είμαστε σκληραγωγημένη ομάδα, με παίκτες που ανταποκρίθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις", ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του.
Είπε ακόμη: "Ο κόσμος νομίζω ξέρει καλά τι δεν πρέπει να κάνει το Σάββατο. Η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, ισχυρή, είναι η πρωταθλήτρια και το Σάββατο θα κερδίσει. Εμείς θέλουμε ένα κατάμεστο γήπεδο, με "καυτή", αλλά εντός των αθλητικών ιδεωδών ατμόσφαιρα. Δε χρειάζονται βιαιοπραγίες. Δε χρειαζόμαστε τέτοια φαινόμενα, θα το κερδίσουμε το ματς. Ας προστατεύσουμε την ομάδα μας. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να μας δώσει χαρά ο κόσμος μας σε μια δύσκολη χρονιά που εμείς, με πολλά προβλήματα, σφίξαμε τα δόντια."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου