Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Αρβανίτης: «Καλύτερα στο μέλλον»


Ο προπονητής της ΑΕΚ στο χάντμπολ, Γιάννης Αρβανίτης μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ένωση, αλλά και για το μέλλον του χάντμπολ στην Ελλάδα που μετά το βλέπει πιο αισιόδοξο.
  «Ότι μισθό και να παίρναμε, αυτό που ζούμε από σήμερα το απόγευμα δεν ξεπληρώνεται. Να βγαίνει ο κόσμος, να μας σταματάει το πούλμαν και να μας βγάζει έξω για να πανηγυρίσει μαζί μας, έστω και για δέκα λεπτά. 

Την απόφασή μου να μείνω στην ΑΕΚ μετά τα επεισόδια με τη Σπόρτινγκ τη δικαίωσε σήμερα ο… ΠΑΟΚ! Και συγκεκριμένα οι φίλοι του. Αυτό που έγινε στη Μίκρα με 2.000 οπαδούς να βλέπουν την ομάδα τους να χάνει έτσι και να παραμένουν ψύχραιμοι και πολιτισμένοι αποδεικνύει ότι μπορούν τελικά να γίνουν οι αγώνες στην Ελλάδα όπως πρέπει -ήρεμα και χωρίς παρεκτροπές.

Τα περιθώρια βελτίωσης της θέσης του χάντμπολ στην Ελλάδα είναι μεγάλα. Σε άλλες χώρες θεωρείται πολύ σημαντικό άθλημα -δεδομένου ότι η μικρή αγορά της χώρας μας καλύπτεται από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Μετά και τη σημερινή διαφήμιση του αθλήματος -τόσο με την εξέλιξη του ματς, όσο και με τη συμπεριφορά των φιλάθλων- νομίζω ότι τα πράγματα θα είναι ακόμα καλύτερα στο μέλλον.

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ με αυτή τη διοίκηση τα καταφέρνει πολύ καλά. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν φιλότιμα, με κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους να κάνουν βήματα μπροστά. Και το καταφέρνουν. Η προσπάθεια που γίνεται με τα μηνύματα είναι μια χαρακτηριστική πλευρά και είμαστε όλοι χαρούμενοι που βοηθάμε και είμαστε μέρος αυτής της προσπάθειας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου