Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

«Να έρθει ο κόσμος να παρακολουθήσει τα παιχνίδια»



Κάλεσμα στον κόσμο των Χανίων, να βρεθεί στο γήπεδο και να παρακολουθήσει το Final 4 του Κυπέλλου χάντμπολ, απηύθυνε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανιτής, στην συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης. 

Επίσης, από την «Ένωση» μίλησε ο Γιώργος Ασαρίδης, ενώ από τον Φίλιππο Βέροιας οι Γιώργος Χατζόγλου και Δημήτρης Μπαντής, από τα Βριλήσσια οι Νίκος Γραμματικός, Παύλος Βαμβακάς και από τον Διομήδη Άργους ο Γιάννης Βαρελτζής. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις: 

Νίκος Γραμματικός (προπονητής Βριλησσίων): «Από την δική μου πλευρά θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμο. Είναι μεγάλη χαρά που για δεύτερη χρονιά συμμετέχουμε στο φάιναλ- φορ. Θέλω η ομάδα μου να είναι ανταγωνιστική, ώστε να δώσουμε καλό θέαμα». 

«Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε ώρες για το θέμα και να... αρχίσουν από τώρα οι αγώνες. Έχουμε 25% πιθανότητες και είμαστε υποχρεωμένοι να εξαντλήσουμε όλες τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν», απάντησε σε ερώτηση για την αγωνιστική απραξία». 

Παύλος Βαμβακάς (τερματοφύλακας Βριλησσίων): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ μαζί με τρεις από τις πιο δυνατές ομάδες του αθλήματος. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το πολύ καλό πρόσωπο που είχαμε όλο τον δεύτερο γύρο». 

Γιάννης Βαρελτζής (προπονητής Διομήδη Άργους): «Εκπροσωπούμε τον ιστορικό Δήμο του Άργους. Είναι η 3η φορά που η ομάδα παίρνει μέρος στο θεσμό. Θέλουμε να δείξουμε στον κόσμο πόσο θεαματικό είναι το άθλημα του χάντμπολ. Είμαστε εδώ για να κατακτήσουμε το κύπελλο, όπως όλες οι ομάδες. Θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας τους φιλάθλους μας, αλλά αυτό δεν γίνεται, ωστόσο πιστεύω πως οι Χανιώτες θα δημιουργήσουν μία ζεστή ατμόσφαιρα για όλες τις ομάδες». 

Γιώργος Χατζόγλου (συνοδός Φιλίππου Βέροιας): «Αρχικά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως δεν είμαι προπονητής. Είμαι διαχειριστής. Υπήρξε η φυγή του προπονητή τα Χριστούγεννα και ύστερα από απαίτηση των παικτών ανέλαβα. Θα δοξαστούμε η θα πνιγούμε μαζί. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και να ευχαριστήσω τον Δήμο για την υποστήριξη στο θεσμό. Πάνω απ’ όλα στο άθλημα έχουμε διδάξει ήθος και πιστεύω και σε αυτή την διοργάνωση θα συνεχιστεί αυτό». 

Στην ερώτηση για το αν θα επηρεάσει η αγωνιστική απραξία την ομάδα του, είπε: «Και εγώ έχω την ίδια απορία. Δεν ξέρω αν αυτό θα ευνοήσει Φίλιππο και Βριλήσσια ή Διομήδη και ΑΕΚ που έχουν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι κάτι που δεν το έχω ξαναζήσει». 

«Η επίθεση κόβει εισιτήρια και η άμυνα κερδίζει τα ματς. Εγώ δεν είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου δεν παίζει καλή άμυνα. Δεν μας τιμάει. Από κει και πέρα είναι ένα ματς 60, 70 ή 80 λεπτών. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη θα κερδίσει. Είναι δύο παιχνίδια νοκ άουτ». 

Δημήτρης Μπαντής (πλέι μέικερ Φιλίππου): «Ευχαριστούμε τα Χανιά για τις προσπάθειες που κάνει για το χάντμπολ. Μέσα σε δύο μήνες υποστήριξε δύο μεγάλες διοργανώσεις. Σκοπός μας είναι να διαφημίσουμε το άθλημα». 

Γιάννης Αρβανιτής (προπονητής ΑΕΚ): «Θέλω και εγώ να ευχαριστήσω με την σειρά μου, τον Δήμο Χανίων. Είναι σίγουρο πως και οι τέσσερις ομάδες είναι σε υψηλό επίπεδο. Καλώ τον κόσμο να έρθει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια». 

«Την Δευτέρα και την Τρίτη η ατμόσφαιρα ήταν πανηγυρική. Συνεντεύξεις, φωτογραφίσεις τα πάντα. Δυσκολευτήκατε να μπούμε στη λογική φάιναλ- φορ. Χθες κάναμε καλή προπόνηση, αλλά το βράδυ ξεφύγαμε πάλι με το τραπέζι που μας έκανε η Ορίτζιναλ. Προσπαθούμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε. Όσο για το νταμπλ διαχειριζόμαστε αρμονικά την συνύπαρξη μας με τους οπαδούς. Δεν μας βαραίνουν με άγχος. Έχουμε μάθει στην πίεση. Απλά θέλουμε να μας ωθήσουν, όπως μέχρι τώρα». 

Γιώργος Ασαρίδης (πίβοτ ΑΕΚ): «
Εύχομαι να γίνουν καλά παιχνίδια. Η ΑΕΚ είναι πιστή στα ραντεβού με την ιστορία της. Μοναδικός μας στόχος είναι το νταμπλ». 

Δημήτρης Σταυρακάκης (μέλος Δ.Σ. ΟΧΕ): «
Σας καλωσορίζουμε στα Χανιά. Βρίσκονται εδώ τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με παίκτες από τους καλύτερους που έπαιξαν στην Α1. Είναι χαρά για την ομοσπονδία που βρισκόμαστε εδώ για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες , από τον αγώνα της Εθνικής με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2012. Τα εισιτήρια του αγώνα, για τους φιλάθλους της πόλης των Χανίων, είναι αξίας 5 ευρώ και θα πωλούνται στην ανατολική είσοδο του κλειστού αύριο μετά τις 11π.μ. και την Κυριακή μετά τις 12π.μ. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ ήδη μέσω της διοίκησης της ερασιτεχνικής έχουν αρχίσει να προμηθεύονται τα 700 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην μία κερκίδα του γηπέδου. Από πλευρά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, έχουμε πάρει τις διαβεβαιώσεις και μετά τις συσκέψεις που έγιναν ό,τι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων». 

Δημήτρης Λειψάκης (αντιδήμαρχος Χανίων): «
Καλωσορίζουμε την ΟΧΕ , τις ομάδες, τους παράγοντες, τους αθλητές , τους οπαδούς και τους δημοσιογράφους. Ο Δήμος Χανίων είναι πάντα ανοικτός σε μεγάλα γεγονότα και επιδιώκουμε να στηρίζουμε αγώνες τέτοιου βεληνεκούς. Όλα θα πάνε καλά και όλοι να περάσουν ένα ευχάριστο διήμερο». 

«
Πάνω απ’ όλα βλέπουμε το φάιναλ- φορ σαν γιορτή και έτσι θεωρώ πως θα το δουν όλοι. Εμείς έχουμε καλή συνεργασία με την αστυνομία, αλλά και τους φιλάθλους των άλλων ομάδων. Έχουμε φυλάξει τα νώτα μας. Τη Δευτέρα το πρωί τα Χανιά θα είναι μια ήσυχη πόλη ήσυχη. Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παράγοντες του τοπικού χάντμπολ για όλα όσα προσφέρουν». 

Νίκος Βλαζάκης (δημοτικός σύμβουλος): «
Χαίρομαι ιδιαιτέρως για αυτή την διοργάνωση. Εύχομαι όλα να πάνε καλά. Η κρητική φιλοξενία είναι παράδοση. Εύχομαι οι Χανιώτες να αγαπήσουν ακόμα περισσότερο το χάντμπολ. Έχουμε διάθεση να φιλοξενήσουμε και άλλες ανάλογες διοργανώσεις, το μόνο που θέλουμε είναι να σέβεστε το στολίδι του Κλαδισού. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και καλή διαμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου