Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Ξεκούραση και... λίγο από ΑΕΚ


Μόνο θετικά σχόλια είχε να κάνει ο προπονητής της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Σεϊρεκίδης, στους παίκτες του για την εμφάνισή τους στον αγώνα με τον Δούκα στην προπόνηση της Πέμπτης (5/5). Ο έμπειρος τεχνικός δεν θέλησε να ασχοληθεί από σήμερα με τον "τελικό" του Σαββάτου (7/5) κόντρα στην ΑΕΚ, αφού στην ολιγόλεπτη ομιλία που είχε με τους "ασπρόμαυρους" αναφέρθηκε μόνο στην εμφάνισή τους στο ματς με τον Δούκα την Τετάρτη (4/5).
"Συγχαρητήρια για την εμφάνιση", είπε ο Σεϊρεκίδης στους παίκτες του θέλοντας να τους επιβραβεύσει για την προσπάθεια που έκαναν. Αναφερόμενος δε στον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ, χωρίς να πει... ονόματα, τόνισε: "Τώρα αφήνουμε πίσω το ματς με τον Δούκα και συνεχίζουμε."
Ευχάριστη γεύση...
Εκτός από την καλή εμφάνιση των παικτών του ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Δούκα στον "Δικέφαλο" κρατούν κάτι που τη δεδομένη στιγμή θεωρείται αρκετά πιο σημαντικό. Η φυσική κατάσταση των παικτών του ΠΑΟΚ κρατήθηκε σε υψηλά επίπεδα εν όψει του μεγάλου αγώνα με την ΑΕΚ, αφού στο ματς με τον Δούκα ο Σεϊρεκίδης, λόγω της καλής εμφάνισης των "ασπρόμαυρων", είχε τη δυνατότητα να κάνει και το απαραίτητο rotation και να δώσει απαραίτητες ανάσες σε κάποιους παίκτες.
Σε αυτόν τον τομέα, τουλάχιστον, ο ΠΑΟΚ θα βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα από την ΑΕΚ, η οποία... τα βρήκε μπαστούνια στον αγώνα με τον Διομήδη Άργους.
Πρόβα τζενεράλε την Παρασκευή (6/5)
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ και οι συνεργάτες του, όπως προαναφέραμε, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με τον σαββατιάτικο (7/5) "τελικό" με την "Ένωση". Προτίμησαν να διατηρήσουν το χαλαρό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση με τον Δούκα και να ασχοληθούν με τους "κιτρινόμαυρους" στην τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα μαζί τους, η οποία θα γίνει την Παρασκευή (6/5) στη Μίκρα και θα ξεκινήσει στις 18.00.
Εκεί, οι "ασπρόμαυροι" θα μελετήσουν μερικές κινήσεις της ΑΕΚ, της οποίας το παιχνίδι γνωρίζουν πολύ καλά, δεδομένου ότι την έχουν αντιμετωπίσει τρεις φορές κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου