Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

Βριλήσσια-AEK 19-18. Τα Βριλήσσια κυπελλούχος ανδρών 2010-11


ΕΣΝ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ 2010-11 




 
ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ-ΑΕΚ 19-18
Σε ένα παιχνίδι - διαφήμιση για το χάντμπολ, τα Βριλήσσια πήραν σπουδαία νίκη με 19-18 από την ΑΕΚ και στέφθηκαν Κυπελλούχοι Ελλάδος. Για δεύτερη φορά στην ισοτρία τους τα Βριλήσσια κατάφεραν να πάρουν το Κύπελλο Ελλάδος, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδος.

Οι παίκτες του Νίικου Γραμματικού παίζοντας καλή άμυνα, έκλεισαν τους διαδρόμους στα μεγάλα «πολυβόλα» της ΑΕΚ, περιόρισαν τα σουτ του Μάνιτς ενώ δεν επέτρεψαν στα εξτρέμ της ΑΕK, Μπακαούκα και Γεωργιάδη να πάρουν επιθετικές λύσεις.Τα Βριλήσσια σε αντίθεση με την Ένωση, κατάφεραν να βρουν λύσεις με τον Λάμπη Βαμβακά και τον Όγκι Καιγκανιτς, ενώ πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν και ο Παύλος Βαμβακάς που πολλές φορές προφύλαξε την εστία του.

Το τέλος του αγώνα επεφύλασσε μεγάλες εκπλήξεις, αφού η ΑΕΚ κατάφερε να μειώσει στο ένα γκολ, ενώ στη λήξη του χρόνου ο Χριστόφορος Μπακαούκας με τους διαιτητές Χασκή και Τσάκωνα να δείχνουν ότι το γκολ μπήκε ληξιπρόθεσμα και τα πανηγύρια για την ομάδα των Βριλησσίων να ξεκινούν.

Τα 10λεπτα: 2-1, 4-8, 8-9 (ημχ), 12-11, 16-12, 19-18

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Νίκος Γραμματικός): Βαμβακάς Π., Τσιγκογιαννόπουλος , Βαμβακάς Λ. 7, Πέρρος , Γαλάνης 1 , Λιάλιος Χ. 2 , Κλεώπας 1, Μπάρμπας, Λιάλιος Α., Κάιγκανιτς 6 , Παπαδόπουλος 2, Κατσίκης , Τσιλιμπάρης.

ΑΕΚ (Γιάννης Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 7, Μεγαλοοικονόμου, Γεωργιάδης 3, Μάνιτς 3, Βακάλης 2, Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Κόντης, Σύγγαρης, Ασαρίδης, Τσαούσης 2, Τούτσης, Πάρκχανιουκ 1.
Παρατήρητης: Μπάβας, Διαιτητές: Tσάκωνας- Χασκής, Δίλεπτα: 5-8 πέναλτι: 2/5-3/4.


Από http://hatzi-handball.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου