Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Αρχίζουν τα... βάσανα για τους Νέους



Σε ρυθμούς Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κινείται από εδώ και στο εξής η Εθνική χάντμπολ των νέων, που αρχίζει την προετοιμασία της στο Καρπενήσι με τη συμμετοχή 20 συνολικά αθλητών.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ελληνικής ομάδας, που θα παραμείνει στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας μέχρι και τις 2 Ιουνίου αφορά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. «Η φάση αυτή περιλαμβάνει τρεις προπονήσεις την ημέρα και στόχο έχει κάθε αθλητής, με βάση τον εργαστηριακό έλεγχο που προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, να δουλέψει πάνω στις δικές του αδυναμίες, ενώ ταυτόχρονα στο πρόγραμμα προβλέπεται ανάπτυξη τεχνικοτακτικής σε ατομικό και τμηματικό επίπεδο, ανάπτυξη δύναμης και βελτίωση αερόβιας ικανότητας», εξήγησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσαβδαρίδης.

Και συμπλήρωσε: «Στο καμπ συμμετέχουν και κάποιοι αξιόλογοι αθλητές από την εθνική εφήβων, όπως οι Ζαχάρης, Γρηγοριάδης, Πίττος. Γενικότερα η λογική μας είναι πως πρέπει να ανταμείβουμε τους αθλητές που προσπαθούν και να τους δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν και να διεκδικήσουν».

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διάστημα 17 με 30 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους: Στάθη Ζαμπούνη, Δημήτρη Τζηρά, Παναγιώτη Νικολαϊδη (ΑΣΕ Δούκα), Παναγιώτη Εριφόπουλο (Ομπερνμπουργκ/Γερμανία), Πέτρο Κανδύλα, Τάσο Παπαδιονυσίου, Κώστα Γιαννόπουλο (Ιωνικός Ν.Φ.), Σάββα Κουρουμλίδη, Νίκο Λοϊζο, Νίκο Τάτση (Φίλιππος Βέροιας), Πασχάλη Πίττο (Ζαφειράκης Νάουσας), Παύλο Κουτσικόπουλο, Θανάση Κωκτσίδη (ΧΑΝΘ), Κώστα Γρηγοριάδη (ΓΑΣ Κιλκίς), Παντελή Αρβανιτίδη (Αερωπός Εδεσσας), Γιάννη Δελημύτη (Φοίβος), Λευτέρη Ιωαννίδη (ΠΑΟΚ), Αντώνη Κόντη, Θανάση Συγγάρη (ΑΕΚ), Δημήτρη Ζαχάρη (Δικέφαλος Αστέρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου